• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarıfı olmayan bir acı

farkındasın değil mi yüksek puanlarla girilen bir bölümden mezunsun bunu başarmışsın sadece bir süreçtesin bu geçecek ve çok iyi doktor olacaksın
sevgilin konusuna gelirsek evlenmeden bunu görmüş olman sence de iyi değil mi belki karşına çok daha iyi insanlar çıkacak seni mutsuz edecek biriyle neden olasın ki.şimdi herkes mutlu ben mutsuzum diye düşünüyorsun ama zaman geçince kimsenin dışardan görünmediği gibi olduğunu göreceksin.

yıllarımı verdım onun ıcın paramı emegımı harcadım yerı geldı uykusuz kaldım yatay gecıs yaparak yıanıma gelmesı ıcın her ıslemlerını kendı ellerımle yaptım sınavında basarılı olsun dıye ıstedıgı kıtabı temın ettım kekler börekler yaptım. her stresını ben cektım ılk defa bır yemek yesem ve begensem hemen onuda gotururdum o da tadsın dıye ama o naptı bulusmalara gec kalıyormusum, kek yapmısım yanmış, peynırlı borek sevmezmısl(bunları 4 yıl sonra soyledı ayrılırken )babannesıyle tanısmamısıme (kardesıyle annesıyle tanıstım) babası hastalandıgında yanında olmamısımkı kac kere aradım her seferınde kızdı bagırdı dedım uzuntuden dıye ama baskasını bulmuslar oglanlarına kızı öpmüş ilk buluşmada evıne gıtmıs annesı kıza oglum senı 3 yıldır sevıyordu demıs(banada sen ol yanımda yeter dıyordu senı sevıyorum dıyordu o zamanlar nasıl sevdıyse ) ben bunu sevmısım boyle bırını ... bırde atanamıyorum en cok ıstedıgım atanmak yenı bır hayat yep yenı ınsanlar sadece nefes almak ama olmadı olacak mı bılmıyorum da :S korkuyorum artık nefes almaktan atanamamktan

tubako çok fedakarlık yapmışsın ...çok fazla fedakarlık bazen insanların kaçmasınada sebep olabiliyor canım.belli bir süre özel hastanede çalışsan .hangi şehirdesin

farkındasın değil mi yüksek puanlarla girilen bir bölümden mezunsun bunu başarmışsın sadece bir süreçtesin bu geçecek ve çok iyi doktor olacaksın
sevgilin konusuna gelirsek evlenmeden bunu görmüş olman sence de iyi değil mi belki karşına çok daha iyi insanlar çıkacak seni mutsuz edecek biriyle neden olasın ki.şimdi herkes mutlu ben mutsuzum diye düşünüyorsun ama zaman geçince kimsenin dışardan görünmediği gibi olduğunu göreceksin.

evet bu bolume gırmek ıcın o kadar çabalar harcadım kı anlatamam yaz tatılı ya da bayram tatıllerı nedır cok bılmıyorum unıversıte de liesede ben cok çalıştım ve tum buna ragmen emeklerımın karşılıgını alamamak gun den gune umudumu kaybetmek gerçekten beni çok üzüyor.. ben hayatım ıyı olsun dıye cabaladım yıllarca şimdi ise atanamıyorum...
sevgılım konusunda çok haklısınız simdi bunu yapan evlenınce neler yapardı ama işte ben şu an acılar çekerken onun o kızla mutlu olması canımı yakıyor benım vebalımın acısını yaşaması gerekırken mutlu gercı sadece gorduklerım boyle bugun dayanamayıp uzunca bır aradan sonra baktım face e oyle gorunuyordu... umarım hayatıma hem iş hemde hayırlı bir eş gırer ve bu surec tez zamanda son bulur çok acı anlatamam atanamamk emeklerınızın boşa cıkması cok acı kocaman bır atesın ıcınde yanıyorsunuz :S

evet bu bolume gırmek ıcın o kadar çabalar harcadım kı anlatamam yaz tatılı ya da bayram tatıllerı nedır cok bılmıyorum unıversıte de liesede ben cok çalıştım ve tum buna ragmen emeklerımın karşılıgını alamamak gun den gune umudumu kaybetmek gerçekten beni çok üzüyor.. ben hayatım ıyı olsun dıye cabaladım yıllarca şimdi ise atanamıyorum...
sevgılım konusunda çok haklısınız simdi bunu yapan evlenınce neler yapardı ama işte ben şu an acılar çekerken onun o kızla mutlu olması canımı yakıyor benım vebalımın acısını yaşaması gerekırken mutlu gercı sadece gorduklerım boyle bugun dayanamayıp uzunca bır aradan sonra baktım face e oyle gorunuyordu... umarım hayatıma hem iş hemde hayırlı bir eş gırer ve bu surec tez zamanda son bulur çok acı anlatamam atanamamk emeklerınızın boşa cıkması cok acı kocaman bır atesın ıcınde yanıyorsunuz :S
atanacaksın canım mutlaka biz de sana diş muayenesine geleceğiz :)
sen face de mutlu olan insanlara bakma face de herkes mutludur.kimsenin içini bilemezsin.yarın bir gün karşına biri çıktığında kendini bu kadar üzdüğün için pişman olursun.bazen geldi mi her şey üst üste gelir mübarek günlerde bol bol dua et.

tubako çok fedakarlık yapmışsın ...çok fazla fedakarlık bazen insanların kaçmasınada sebep olabiliyor canım.belli bir süre özel hastanede çalışsan .hangi şehirdesin

evet oyle malasef aşırı sevmemekez cok fedakarlık yapmamak gerekıyormus ben suan niğdedeyim yanı memleketım burası ıns dua edın tez zamanda işim olsun kendımı toparlayayım.

atanacaksın canım mutlaka biz de sana diş muayenesine geleceğiz :)
sen face de mutlu olan insanlara bakma face de herkes mutludur.kimsenin içini bilemezsin.yarın bir gün karşına biri çıktığında kendini bu kadar üzdüğün için pişman olursun.bazen geldi mi her şey üst üste gelir mübarek günlerde bol bol dua et.

tesekkur ederım ıns ben tez zamanda atanayım sız gelın tum tedavılerınızı seve seve yaparım. dua edın bana ;)

Atama beklerken sevgilimden ayrilmam büyük bi tramva oldu benim hayatimda. Ustelik ayrilan kişi bendim atama bekleme suremde kisa sürdü. Seninki cok daa zor bi durum. Ama merak etme iyilesiceksin. Atanman olur ins diş hekimi cook ii bi meslek asla işsiz kalmazsin. O gerizekaliya gelince tam bi serefsiz kurtuldugun iyi olmus unutman en fazla iki ayini alir. Bakma faceten falan ikisini de engelle kendine yazik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Atama beklerken sevgilimden ayrilmam büyük bi tramva oldu benim hayatimda. Ustelik ayrilan kişi bendim atama bekleme suremde kisa sürdü. Seninki cok daa zor bi durum. Ama merak etme iyilesiceksin. Atanman olur ins diş hekimi cook ii bi meslek asla işsiz kalmazsin. O gerizekaliya gelince tam bi serefsiz kurtuldugun iyi olmus unutman en fazla iki ayini alir. Bakma faceten falan ikisini de engelle kendine yazik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın ıns en kısa zamanda duzenımı kurarım :S

tesekkur ederım ıns ben tez zamanda atanayım sız gelın tum tedavılerınızı seve seve yaparım. dua edın bana ;)

inşallah canım hayırlı bir işin olur ve gittiğin yerde çok mutlu olursun.bak benim ablam da diş doktoru olacak biz onunla çok gurur duyuyoruz sen de kendinle gurur duy :)

muayene açmak biraz sıkıntılı maddı acıdan :S bırde bulundugum şehirin her yerınde o kişiyle anım var ve o da burada bıraz uzaklasıp nefes almak ıstıy orum yaralarımı ıyılestırdıkten sonra yenıden memleketıme gelebılırım ama şu an hazır degılım cunku sokaga cıktıgımda karşılaştıgım herkes düğün ne zaman dıye soruyor hala kı o da bu zaman ıcerısınde bıldıgın aşk yaşıyor kızda bana yapılanları biliyor baştan sona anlattım durustçe :S saygı beklerdım onu da goremedım. bırde her sey ust uste gelır ya ınsanın nereye başvursam su an acık yok cevabı alıyorum dua edın bana :S umarım sızde en kısa zamanda ınsanlara guvenınızı kazanırsınız ...

Canim bence üzülmek yerine daha da sevinmelisin böyle karaktersiz bi insanla ya evlenseydin ? Her şeyde bi Hayır vardır sözünü unutma hiç senin için iyisi buymuş demekki . Artik geleceğine bak çık gez dolaş arkadaslarinla eminim ki sevgilin sıkıyordu seni acısını çıkart onun istemediği şeyleri yap giyin süslen onların durduğu yerlerden geç gülerek . Her şeyi bırak zaman düzeltsin ilk kez aşık olmamissindir son da olmaz bu . Onun sana öğrettiği iyi şeyleri sakla kendine kötü yaptıklarından da ders çıkart . Atanma işin mutlaka bi şekilde gerçekleşir . Hayatta ne zaman ne olacağı bilinmez ne kadar yasayacagimizi bilmiyoruz bunlara takılmak için çok kısa hayat acıların seni yildirmasina izin verme

evet çok haklısınız bu olaylar oldugunda ınanamadım anlam veremedım ama dedım kı demek ki ben tanıyamamışım 4 sene az degıl ama gözum körmüş dedim kızdım kendime sonrada atanamaman belki bu insanın kişiliğini görmen için olmamıstır dıye kendıme bu sözlerle gelmeye çalıştım ama bugun atama yıne olmayınca bunalıma gırdım acaba dedım o mu benden kurtuldu bu kadersızlıgımden dolayı ınanın su an onu aklıma getırmek ıstemıyorum ama olaylar o kadar ust uste geldı ve atanmaya cok umut baglamıstım yenı bır hayat yenı bır ınsanlar :S dua edın bana gercekten ıhtıyacım var ...

Allah yardımcınız olsun. Yasadiklariniz zor şeyler ama unutmayın ki her şeyde bir hayır vardır. Elbet hayri vardır bununda. Hiçbir şey vaktini geçmez emin olun. Hangi saat hangi vakit ve hangi yer uygun gorulmusse öyle olacaktır. Tam teslimiyet gösterin yeter ;-)

mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...

cnm sana gıpta ediyorum negüzel bir mesleğin var eninde sonunda atanırsın.hayatın boyunca kimsenin eline bakmıcaksın diş hekimliğini bitirmişsin çok çok şanslısın. gençsin daha sen bu aşk acıları insana gençken çok acı veriyor iş bulmaya çalışmalar. biraz olgunlaşınca güleceksin bu günlerine inan. o dengesiz içinde üzüldüğüne değmez nasibin değilmiş ki olmamış üzül ağla ama geçecek herkes yaşıyor bunlarıbende yaşadım şimdi çok mutluyum sabırlı ol inşallah en tez zamanda atanırsın cnm hayatb bu ama hep kötü giticek dua et bol bol bol

Herseyin bi vakti var dua ettim olmadi deme nerden biliyosun ettigin duanin seni aslinda olacak olandan cok daha iyisi icin bekletmedigini dua etmeye devam et kabul olmadi demedikce her dua kabul olur. Ama biz cok aceleciyiz. Bunca yil benimseyip sonrasinda abuk sabuk sebepler surulerek ayrilalim demeye tenezzul bile etmeden gidilmesi oyle kolay atlatilmiyor. Biliyorum. Hepsi gececek insallah. Kimsenin ahi kimseye kalmaz bak buraya yaziyorum sunu unutma o kizdan eninde sonunda ayrilacak evlense bile. Acısı cikar. Bu sekilde yapanlarin hepsi eninde sonunda ayriliyor. Sen kendi yoluna bak sabret.

cnm sana gıpta ediyorum negüzel bir mesleğin var eninde sonunda atanırsın.hayatın boyunca kimsenin eline bakmıcaksın diş hekimliğini bitirmişsin çok çok şanslısın. gençsin daha sen bu aşk acıları insana gençken çok acı veriyor iş bulmaya çalışmalar. biraz olgunlaşınca güleceksin bu günlerine inan. o dengesiz içinde üzüldüğüne değmez nasibin değilmiş ki olmamış üzül ağla ama geçecek herkes yaşıyor bunlarıbende yaşadım şimdi çok mutluyum sabırlı ol inşallah en tez zamanda atanırsın cnm hayatb bu ama hep kötü giticek dua et bol bol bol

tesekkur ederım ıyı kı varsınız umarım cabuk geçer bugünler :S

Herseyin bi vakti var dua ettim olmadi deme nerden biliyosun ettigin duanin seni aslinda olacak olandan cok daha iyisi icin bekletmedigini dua etmeye devam et kabul olmadi demedikce her dua kabul olur. Ama biz cok aceleciyiz. Bunca yil benimseyip sonrasinda abuk sabuk sebepler surulerek ayrilalim demeye tenezzul bile etmeden gidilmesi oyle kolay atlatilmiyor. Biliyorum. Hepsi gececek insallah. Kimsenin ahi kimseye kalmaz bak buraya yaziyorum sunu unutma o kizdan eninde sonunda ayrilacak evlense bile. Acısı cikar. Bu sekilde yapanlarin hepsi eninde sonunda ayriliyor. Sen kendi yoluna bak sabret.

tesekkur ederım inş bana bu yaşattıklarının vebalini yaşasın istiyorum çunku sırtımdan bıçaklandım... bende umarım atanırım tez zamanda umarım dua etmekten başka bırsey gelmıyor elımden :S

canim inan bana hersey gelip geciyor aynen kiz kardesimde cok sevdi birini cocuk lise bitirmisti kardesim universite okuyordu nasil asikdi nasil anlata anlata bitiremiyordu oglani takiiii ablam bir kizla sarmas dolas gormus bir yerde kardesime anlatinca yalan biz onunla evlenecegiz benim okulu bekliyor kiskaniyorsun bile dedi kardesim takiii kendiside birgun mesajini okumus kafede otururken oglan birakmis teli masanin ustune lavaboya gidince kardesim karistirmis birde ne gorsun kzla cinsellik yasamislar kiz tesekkur etmis sonra oglan kacirdi kizi evlendiler kardesim intihar bile etti :43:sonraaaaa 2 .sinifa gecince liseden sinif arkadasiyla tekrar karsilasiyorlar onuda kiz arkadasi aldatmis bunlar dertlesirken falan asik olup evlendiler simdi coooookkkkk mutlular kardesim ayyy iyiki o salak olmamis diyor eside ona diyormus rabbim iyiki seni nasip etti bana en buyuk odulumsun diyormus tatlimi tatli 1kizi birde ogulari var:16:insallah sanada nasip olur en guzel asklar evlilik iyi bir is :34:

Arka arkaya olumsuz şeyler yaşamak insanın canını çok sıkar.bana da geldi mi dertler üst üste gelir.ben de senin yaşındayken aynı durumu yaşadım Üniversite bitti sınava hazırlanıyordum sevgilimden ayrıldım çok iyi bi işyerine giremedim mülakatlarda elendim çok çok çok üzüldüm o üzüntüyle 15 senelik can ciğer arkadaşlarım beni terk etti:( yalnız kaldım.(senin gene çok güzel bi işin var).Hemen şehir değiştim ve vasat bi yerde işe başladım orası da çok sorunluydu ama evde oturmak daha koyuyordu.Sonra ordan ayrıldım atandım Vs. İş anlamında yola girdi herşey.Aşk konusunda bahtsızım ama o dönemki kadar mutsuz olmadım hiç.yaşın çok genç çok iyi bi mesleğin var eminim senin daha güzel bi yaşamın olacak bu günler geride kalacak;)

canım benim çok sıkılmışsın belli ama inanki her şerde bir hayır vardır..erkek arkadaşın için hayırlısı olmuş bence şu an için yanıyor biliyorum ama geçecek emin ol bir zaman gelicek iyiki gitmiş diyeceksin..aynı şeyleri yaşamışız..bende diş hekimiyim mezun olma arifesinde benimde 4 yıllık ilişkim aldatma sonucu bitti..iyiki de bitmiş eşimle tanıştım ve o kişiyle hiç bir zaman olamayacağım kadar mutluyum..atama konusuna gelince senin yerinde olsam atamadan önce DUS'a odaklanırdım..daha yeni mezunsun bilgilerin çok taze önünde hiç bir engel yok..ilerisi için en mantıklı seçim olur senin için..bu sene tekrardan bir atama olacağını sanmıyorum..bu bile seçim hatırına yapılmış bir şeydi..ama illaki ataman çıksın istiyorsan tercihlerin nerelerdi bilmiyorum ama bir dahaki sefere gözünü karartıp doğunun ilçelerini yazmalısın başka türlü çıkması çok zor..iki yıl çalıştıktan sonra tayin isteyebiliyorsun zaten..ben dört yıl doğuda çalıştım hiçte pişman değilim..iyiki yazmışım aksi taktirde atanamazdım ki ben 7 yıl evvel atandım şu an çok daha zor kuranın çıkması..merkezler dolu durumda farkettiysen hep ilçelere kadro açılıyor..kısmetinde ne varsa gelip seni bulur zaten..üzülme demiyecem sonuçta bu yaşaman gereken bir süreç..hakkında hayırlısı olsun diyorum.inşallah hep mutlu olursun..

Herseyden once kendine acimaktan vazgecmelisin. Lanetlenmisim vs sozlerine tovbe et. O kizi araman da cok gereksiz olmus. Guclu ol sadece. Sukret. Herkesin acilari var. Ben de esimden bosandim aldatildim tabiki aci cektim ama beni boylesi bir kalemde silen adamla isim olmaz deyip bir daha yüzüne bile bakmadim. Sonra tekrar evlendim ve şükür ki cok iyi bir esim var belki de onun iyiligini degerini anlamam icin eski esimle bunlar yasandi. Aldattigi kadinda hic umurumda olmadi cunku bana soz veren eşimdi o kadin degil. Pozitif dusun sukret en azindan evliyken yasamadin bunlari. Guclu ol ve lutfen seni herkes güçlü görsün. Gonlunun tum muradlari gercek olsun canim:16:

Back
X