- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...
canım
zamanla insan alışıyor yaşadıklarına
ama hazmedemiyor
işte bu herzaman devam edecek

en yakın zamanda atanmanı
ve iyi bir insanla karşılaşmanı dilerim