• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarifsiz bir acı ???

Saolun kızlar ya konuşunca insan daha çok rahatlıyor.Gelsin bakalım açsın davasını yaptırsın testini sonucu alınca ne diyebilecek acaba.Eski sevgilisi eski sevgilisi diye takmış 15 16 yaşında olan masumane birşeye ne çıkacagını bekliyosa altından.Ben şimdi o çocugu yolda görsem tanımam.Kaç sene geçmiş üstünden.İnsan hastalıklı olmaya görsün ne diyim Rabbim içine az iman azda Allah korkusu düşürsün.
Dün gece annemlede konuştuk oda yaptırsın kızım sen ne üzülüyorsun boşver kafana bile takma diyor.Kurban olurum hiçte kıyamaz bize.

Offf nasıl bir durum bu nasıl bir insan o adam :47: bir de size haber göndermiş Allah Hidayet versin ona Başka söz yok Allah Yar ve Yardımcınız Olsun çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz bana göre Rabbim yardım etsin sana ve çocuklarına sabır versin canım benim :43::31:

Yaptırsın DNA testini kendi mor mor dolacak ortalıkta sonra:)
Evlensin bırak, sana yaptığını başkasına yapmayacak mı sanki:)
o kadında farklı olacağını düşünsün, adam köprüyü geçinceye kadar iyi davranır evlenince yine aynı:)

:) öyle tabi evlensin bakalım sırf bana inat olsun diye evliyken bizim için özel olan bir tarihi seçmiş :) gülüyorum artık valla daha neler görücem merak ediyorum

:) öyle tabi evlensin bakalım sırf bana inat olsun diye evliyken bizim için özel olan bir tarihi seçmiş :) gülüyorum artık valla daha neler görücem merak ediyorum

Diyorum ya, adamın tek derdi seni rahatsız etmek. Yoksa yuva böyle kurulmaz ki. Onunla evlenen kadının da aklına yanayım. Bu arada merak ettim o kart tavukla mı evleniyor?

Diyorum ya, adamın tek derdi seni rahatsız etmek. Yoksa yuva böyle kurulmaz ki. Onunla evlenen kadının da aklına yanayım. Bu arada merak ettim o kart tavukla mı evleniyor?

ayh sen beni güldürdün allahta seni güldürsün ya:) Evet tabi resmi nikahsız evlenmek evlenmek sayılıyorsa.Sonuçta oda yeni boşanmıştı.

Ben sizin yerinizde olsam DNA testi yaptırır sonuçları aldıktan sonra manevi tazminat davası acardim en saglamindan.
Bakalım nasıl yapacak o zaman çalgı cengi
Pis herif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet eski konularını hatırlıyorum.
hapise mi girdi eşin..
o kısmı ben kaçırmışım..
en son ailen seni almaya geliyordu hastaneden..sonrasını göremedim..gelmemişsin hiç..

neyse dna testini seni yaralamak için istediği bariz.

hala seninle uğraşmaya devam edecek.bunu anlatmaya çalışıyor

çalgılı çengili düğün yapcağım demesi de yine senin canını yakmak..havlayan köpek ısırmaz çünkü..

düğün yapacaksa da bunu sana duyurması gerekmiyor demi..tek derdi seni üzmek..

kocanın hasta ruhlu olduğu kesin..önceki konularınızla birleştirince bu sonuç çıkıyor ortaya..

sen iyi ol , çocukların iyi olsun..o da bu yaptıklarına çok pişman olsun inşallah.

allah yardımcınız olsun inşallah o adamın size bu yaşattıkları elbet kendi ayağına dolaşıcaktır,her yeni güne yeni umutlarla uyanıp yavrularınızla çok mutlu olursunuz umarım bundan sonrasında çok çok mutlu olursunuz, yaşadıklarınız çok zor ama bundan sonra yepyeni umutlarınız olması için dua edicem size

Saolun kızlar ya konuşunca insan daha çok rahatlıyor.Gelsin bakalım açsın davasını yaptırsın testini sonucu alınca ne diyebilecek acaba.Eski sevgilisi eski sevgilisi diye takmış 15 16 yaşında olan masumane birşeye ne çıkacagını bekliyosa altından.Ben şimdi o çocugu yolda görsem tanımam.Kaç sene geçmiş üstünden.İnsan hastalıklı olmaya görsün ne diyim Rabbim içine az iman azda Allah korkusu düşürsün.
Dün gece annemlede konuştuk oda yaptırsın kızım sen ne üzülüyorsun boşver kafana bile takma diyor.Kurban olurum hiçte kıyamaz bize.

Eşiniz kendi yaptığı hatanın aynısını siz de yapmışsınız gibi göstermek istiyor.

ne denir ki böylelerine.. allahından bulsun. bu dünyanın birde diğer tarafı var
şimdi bulamasa bile cezasını eminim allah diğer tarafta hesabını sorar. resmen iftira atmış pislik herif. böyle adamları görünce duyunca sinirlerim bozuluyor
parçalıyasım geliyor!!!:47:

Boşverin siz kendinizden eminsiniz, asıl o düşünsün, yaptırın dna testini, test sonuçları çıktıktan sonrada namus, şeref ve haysiyetinizi lekelemeye çalıştığı, iftira ettiği gerekçesiyle maddi manevi tazminat davası açın, madem düğünü duyurup dna testi diye diretiyor, mahkeme celbini görünce birazda onun yüzü düşsün, sizi böyle aşağılamaya çalışmasını yanına kar bırakmayın derim:34:

Sizin gözyaşlarınız, aldatması, öz be öz yavrularını benden değil şüphesiyle karalamaya çalışması, doğmamış bebeğin günahına girmesi bunların hepsinin bir bedeli var ve mutlaka bu bedeli ödeyecektir ve emin olun o bu bedelleri öderken sizde duyacaksınız hepsini bir bir:47:

Allah yar ve yardımcınız olsun, evlatlarınızla sağlıklı, huzurlu uzun ömürler dilerim:nazar::nazar:

canım benim seni daha fazla yaralayacağını düşünüyorum ama içimde de tutmak isteöedim ... belki bi yardımı dokunur diye söylüyorum beni yanlış anlama ... kişi herkesi kendi gibi bilirmiş ... senin eski kocada öyle malum ... acaba diyorum o kadının çocukları kendi eşinden miydi ....yani sen bunların ilişkisini yeni öğrendin ... acaba ne zamandır beraberlerdi ki .... Nasıl bu kadar kolay kabullenebiliyor bu çocukları aklım almadı açıkcası ... bak ne güzel akıl vermiş arkadaşlar testten sonra sende aç bi dava rezil olsun millete ...

ne desem bilemedim
yani sizi teselli nasıl ederim bilmiyorum ama
evlatlarınız için üzülmeyin dik durun
dna raporunu gözüne sokun
tamam hoş degil ama sonucu sizin için güzel olacak

Ben kendime zaten yeni bir hayat kurdum beni üzen yaralayan tek şey hala dna testi istiyor olması.Yani kendinden oldugunu bildigi halde bunu niye yapıyor bana

Cunku o ezik bir zavalli. Hayatta basarisiz, seni de ezip uzerse daha guclu hissedecek aklinca. Ona bu tatmini yasatma.
Istedigin testi yaptiririm de, ama beni su halimle bos yere yorumus olacaksan, bir yuzune tukurme hakkinida cok gormezsin umarim diye ekle.
.

Bazi erkekler bosaninca ne kadar adilesebiliyorlar, insanliktan cikiyorlar. Siz cok zoru basariyorsunuz, hamileyken bosandiniz. Bence bir kadin icin en zor sey hamileyken bosanmak. Bunu basarmissiniz, dna olayinida atlatirsiniz. Guclu oldugunuzu dusunuyorum, yenide bir hayat kurmussunuz, ileriki yillarda cok guzel bir hayatiniz olacagina inaniyorum. Ben kk da kolay koay destek olma amacli bisey yazam kimseye. Tanimadigim insanlara destek olmak adetim degildir normalde. Ama onceden konunuzu okumustum, takdir etmistim tavrinizi. Aglayip zirlayip hayata kusmek yerine, evlatlarinizin onunde dimdik durdunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maddi ve manevi tazminat açmıştık daha önce almıştıkta.O bu dna istegini mahkemedede dile getirişti ve hakime hanım tarafından reddedilmişti.Açsın sorun degil gelsin yaptırsın ne testi istiyosa ama bunun için önce çocugun dogmasını beklemesi lazım.Zaten hamileligim sıkıntılı doktorumlada görüştüm dna için örnek alınması lazım buda erken doguma sebep olabilir o yüzden riskli dedi.Zaten problemli geçiyor hamileligim sırf o kendini tatmin edecek diyede kusura bakmasın şuanda bunu göze alamam beklesin 14 hafta daha ondan sonra neyse yaptırırız.

Bir arkadaşın dedigini bende düşündüm aslında bu kadar kolay kabullene bildigine göre bilmiyorum ya belkide ondandır çocuklar.Zaten diger konulardada söylemiştim bence uzun zamandır görüşüyorlardı diye

Sessizlik sakinlik ve tüm bunlara ragmen dinmeyen bir acı.Hangi kelime anlatabilirki içimdeki yarayı.Ben sardıkça kanayan her geçen gün
daha çok benligime işleyen kimsesizlik.Belkide yanlızlık.Bogazımda bir dügüm yutkunamıyorum canım acıyor aglayamıyorum kelimeler eksiliyor dilim
tutuluyor konuşamıyorum.İlk defa kendimi kaybolmuş çaresiz hissediyorum.Kadın ...... birine ait olmak ona dair hayaller kurmak ondan bir parçayı gözünden
sakınırak dünyaya getirmek Anne olabilmek.

Bütün hayallerim çalınalı uzun zaman oldu aslında.Parçalanan yüregim herşeye ragmen ayakta durmaya çalışan bedenim.Aglamamak için direnen gözlerim var aslında benim.
Bu kadar acı fazla degilmi ?
Daha ne kadarını kaldırabilirim bilmiyorum.Daha boşanalı ne kadar zaman olduki ?
Ne diyo bu manyak diyeceksiniz şimdi .Bizimki yaşanılan olaylardan dolayı ceza almıştı bildiginiz gibi.Dün gece arkadaşla konuşurken ögrendimki
içerdeki iyi hal durumundan cezasını para cezasına çevirmişler.Haftaya çıkıyormuş haber göndermiş bana dna testi için mahkeme açacakmış hem ogluma hemde henüz dünyaya
gelemeden babasız kalan kızıma.Ne acı bir kadın için helede bir anne için bu muameleyi görmek.İçim acıyor.NÜe düşünecegimi ne yapacgımı şaşırdım artık
.üstüne evleniyormuşta beyimiz.Çalgılı çelgili dügün yapacakmış......
Düşünüyorum ben bu kadar şeyi hak edicek naptım? Ben onu sevmekten ona aşık olmaktan başka ne yaptım ?
Bunu niye buraya yazıyorsun derseniz kimseyle konuşamıyorum ailem yeterince yıprandı zaten.Hem yegenimin durumunuda biliyorsunuz az çok.Onlar bu haldeyken birde buna
üzülüp kırılsınlar istemiyorum.

Ama agır geliyor bu kadarı.Bu kadarını hak emiş olamam....

Bir söz vardir , keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sabir et ve gor . Dilerim gun gelir yaptiklarinin pismanligiyla yasayamaz duruma gelir . Namuslu bir kadina iftira atmak da ne demek ! cezasini bulur insallah .

Bir söz vardir , keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sabir et ve gor . Dilerim gun gelir yaptiklarinin pismanligiyla yasayamaz duruma gelir . Namuslu bir kadina iftira atmak da ne demek ! cezasini bulur insallah .

Allaha havale etdim artık.Er yada geç bulur inş cezasını

Back
X