Yine odama kapandım ve yine o tarifi belirsiz duygu. Erkek arkadaşımla 1,5 ay önce ayrıldık. Hatta onun hayatına biri girdi, hala birlikteler mi bilmiyorum. 'ESKİ' erkek arkadaşım ailemle çok içli dışlıydı. Devamlı bize gelir giderdi. Kuzenimin de en yakın arkadaşlarından biri olduğu için dayımları da çok iyi tanıyor ve çok içli dışlı. Hatta adını dahi duymadığım akrabalarımı bile tanıyor dayımlarda kaldığı için. Bayramda annemlere bayram tebriği mesajı attı. Biz ayrıldıktan sonra oysaki annem ve babam hiç görüşmedi onunla. Tabii biz de hiç görüşmedik. Bugün de dayımlarda kalmış. Dayımlar bize geldiler. Bir tane daha akrabamız geldi ama ben daha önce hiç görmemiştim o akrabamızı. Dayımlarla annem ve babama selam yollamış. Dayıma kuzenim neden gelmedi diye sordum. X kişisi bizde onunla birlikte dedi. Her şeyin cevabı o x kişi. Her taşın altından o çıkıyor. Ve her seferinde adını duyduğum zaman tarifsiz (özlem mi desem, durgunluk mu desem ne desem bilmiyorum) bir duygu kaplıyor içimi, çok sıkıldım bu durumdan. Çooooook. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.