Tarık Akan'dan skandal cevap!

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.868
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi tüm Türkiye'yi derinden yaralamış sosyal medyada atılan bazı mesajlar tepki çekmişti. Teröristlere eylemci diyerek olayı hafifletme çabaları da dikkatlerden kaçmamıştı. Beyaz Haber o isimlerin peşine düştü. ''11 Mart'ta sokağa çıkın hayatı durdurun'' çağrısında da yer alan Tarık Akan yine şok çıkışlarda bulundu. Beyaz TV'nin telefonla ulaştığı Tarık Akan o teröristlere, terörist diyemedi. ''Ben öyle bir laf kullanmak istemiyorum'' diyen Tarık Akan ''Yapılan eylem yanlış oraya girmeleri yanlış diyorum. Ben onlar için terörist lafını kullanmam'' dedi. Berkin Elvan için sokağa çıkma çağrısı yapan klipte oynayan CHP'den milletvekili aday adayı olan Tayfun Talipoğlu da ''Berkin Elvan için yapılan bir klibin benzeri şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için de yapılsa oynar mısınız?'' sorusuna ''Hayır oynamam'' cevabını verdi.

http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/tarik-akandan-skandal-cevap/2011446

Ya benim beynim yandı. Bu savcı Berki Elvan'ın katillerini bulmaya çalışan adan değil mi? Bunun için çabalayan. Ne diye onun klibinde oynamam diyorlar çözemedim. Hiç birimizde akıl fikir kalmadı.

savcıyı öldüren şerefsizlere terörist bile diyemiyorlar yahu , sözde bu ülkenin selametini düşünüyorlar ama devletin savcısını katledenlere dilinin ucuyla bir söz söyleyemiyorlar, yuuuuuh olsun.:KK62:

çok haklısın.:KK9::KK9::KK9:

bir de imralıdaki 15000 kişinin katiline terörist diyemeyen cumhurbaşkanı, başbakan var ülkede. Bunun hakkında ne düşünüyorsun izgüben???

bir de imralıdaki 15000 kişinin katiline terörist diyemeyen cumhurbaşkanı, başbakan var ülkede. Bunun hakkında ne düşünüyorsun izgüben???
Gorevi basında hain bir sekilde şehid edilen bir savcı var. Bunu yapan larda barbar bir terörist grubu ! Amaçta belli devlete göz dagı vermek Tarık akan gibi korkaklar böyle bakar meseleye senin gibilerde çarpıtır burda !

Gorevi basında hain bir sekilde şehid edilen bir savcı var. Bunu yapan larda barbar bir terörist grubu ! Amaçta belli devlete göz dagı vermek Tarık akan gibi korkaklar böyle bakar meseleye senin gibilerde çarpıtır burda !

peki, ben cevabımı aldım., yanılmamışım:KK51:

Error verdi.Çarpıtıyorsun diyor ki durum birebir aynı.
Üzgünüm ki sorunun cevabını alamayacaksın.

mavi ekran verdi:KK48:

Evet bir savcı öldürüldü..Dünden beri chp ile ilgili haberler paylaşılıyor..Asıl çarpıtma budur. Amacınız, niyetiniz aşikar.

Siz önce ülkenin başında olup, teröristleri halaylarla şehre indiren, onlarla masaya oturan, terörist başına "sayın" diye hitap eden, lake in dediği gibi bu ülkede onca sivil katleden teröristlere "terörist" diyemeyen cumhurbaşkanınızı sorgulayın Tarık Akanı sorgulayacağınıza.

Yine cenazeye gitmeyen chp yi sorgulayacağınıza bu sorulara çevirin oklarınızı ki biraz samimiyetiniz belli olsun;

CBgvsGjU0AAhPF-.jpg:large

Evet bir savcı öldürüldü..Dünden beri chp ile ilgili haberler paylaşılıyor..Asıl çarpıtma budur. Amacınız, niyetiniz aşikar.

Siz önce ülkenin başında olup, teröristleri halaylarla şehre indiren, onlarla masaya oturan, terörist başına "sayın" diye hitap eden, lake in dediği gibi bu ülkede onca sivil katleden teröristlere "terörist" diyemeyen cumhurbaşkanınızı sorgulayın Tarık Akanı sorgulayacağınıza.

Yine cenazeye gitmeyen chp yi sorgulayacağınıza bu sorulara çevirin oklarınızı ki biraz samimiyetiniz belli olsun;

Savcıyı vuran kurşun kimin silahından çıktı oda belli değil,hiç otopsi yapılmadan defnedildi.
Soru işaretleri var hepimizin kafasında şimdi.

savcıyı öldüren şerefsizlere terörist bile diyemiyorlar yahu , sözde bu ülkenin selametini düşünüyorlar ama devletin savcısını katledenlere dilinin ucuyla bir söz söyleyemiyorlar, yuuuuuh olsun.:KK62:

Yazıklar olsun size,sizin gibilere sanatçı diyenlere de yazıklar olsun..

cok haklısın izguben izguben ona sanatcı dıyene yazıklar olsun ama,
lakeoftears lakeoftears soyledıgıne de acıkca cvp versen ????

amannnn canım boşver,asıl sorulara cevap veremezler.haaa akepe de sadece seçim propagandasına gitmiş.hele erdoğan:KK14:

Güldürmeyin beni ya..Bu ülkede kimin ne halt olduğunu herkes biliyor.
İmralıda ki köpeğe çocuk bebek katiline sayın öcelan diyen adama oy veriyorsunuz da ben filmde oynamam diyen adama niye laf ediyorsunuz.
Madem bir duruşunuz olacak eğri büğrü olmayın.Direk gibi dimdik olun.Komiksiniz ya.

Güldürmeyin beni ya..Bu ülkede kimin ne halt olduğunu herkes biliyor.
İmralıda ki köpeğe çocuk bebek katiline sayın öcelan diyen adama oy veriyorsunuz da ben filmde oynamam diyen adama niye laf ediyorsunuz.
Madem bir duruşunuz olacak eğri büğrü olmayın.Direk gibi dimdik olun.Komiksiniz ya.

Öcalan daha saydın ona göre,laf söylenirmi hiç şimdi.
Tarık Akan'da kimmiş yahu,vurun adama olmuş burada.

Ya gunahsiz kendi isini yapan bir adam öldürüldü ya. Saka mi yapıyor bu insanlar??
Vallahi hicbir sey anlamadim.
O zaman kalkip da ay Berkin'i Ismail'i savunun demesinler yoksa bu tepkilerden sonra kimse savunmaz.
Yazik valla, sok oldum..
Ölen herkese uzulmedikten sonra teeey teeey :KK43:

Bir gün anne olursam ben evladımı nasıl koruyacağım bu ülkede çok merak ediyorum ve çok korkuyorum.
Hatta sadece onun için değil ailem sevdiklerim tüm çocuklar..
Çok üzülüyorum gerçekten çok endişeliyim.Ucu karanlık bir tüneldeyiz ve gidiyoruz.

X