Tarkan konseri faciası.

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133
Kısaca konuya giriyorum.

Son 3-4 senedir her sene Tarkan konserine gidiyorum kızlar. Eşim her sene o tarihler uymadığı için gelemiyor bende arkadaşlarla gidiyorum.

Bu senede baktım 11/09 tarihine bilet var eşim burada ilk defa tarih uyuyor. Eşimi aradım heyecanla
Aşkım bak böyle böyle yarısını sen ver yarısını ben vereyim gidelim konsere.
PARAM yok diye çıkıştı. İşte kredi kartlarını zor Ödemiş bu ay Bayram'da gezecek PARAMIZ bile yokmuş bir sürü şey söyledi. ( o an haberim oldu paramızın olmadığından )

Tamam dedim madem gel ben ısmarlıyım birlikte kafa dağıtırız uzun zamandırlar yapmak istiyoruz imkanımız olmuyor ben aldım biletleri dedim. ( Halbu ki almadım )

Konser 21.00 da başlıyor 00.00 falan bitiyor.

Konserden sonra köye gideriz bayramlık için dedim.

Bir sert çıktı bana kızlar.. İşte ben onu takmıyormuşum, ben ona bişey sormuyormuşum. Ben onu dinlemiyor musum. O gitmek istemiyormuş.

Can'ım dedim sen bana gitmek istemek istemiyorum demedin ki. PAramız yok dedin bende ben Ismarlıyorum diyorum sana dedim.
Ağır sözler söyledi. Ağladım ağladım telefonda suratıma kapattı.

Ben köyü birşey mi yapmışım kızlar ya o_O:cry:
İdrak edemedim şu an olanları.

Para sistemimiz şöyle;

Evin faturalarını bütün ben ödüyorum kirayı o ödüyor. İş bölümü yaptık. Geriye kalan paramızda da birbirimize hesap sormuyoruz ne yaptın ne ettin ne kadarın var vs vs. Yemeğe gittiğimizde de bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. Bu şekil bir sistemimiz var.
DÜZENLEME :

Bütçeyi ayırmakla birlikte kimse kimseye hesap sormuyor diye burada ki arkadaşlar yerden yerde vurdular neredeyse ama benim çözüm yolum bu.
Yani 8 yıl önce bu yaşımda olsaydım herhalde ne ilişkime devam ederdim, ne de evlenirdim. Çünki benide gerçekten yoruyor artık. 5-10 TL nin hesabını yapması benide yıpratıyor.

Şöyle bir örnek daha vereyim. Bundan 1-2 Ay önce iş çıkışı markete uğradım. Domates salatalık alacaktım. İhtiyacım olan başka birşey daha aldım. Bende gereksiz para harcamam zaten. Bana dedi ki bak 10 TL fazla tutarsa üstünü sen verirsin. Ben şok ben manşet. Her gün Ada'mın farklı bir huyu çıkıyor.

Hala söylüyorum bu konuyu ısıtıp ısıtıp. Son Zaman'larla maddi atışmalarımızın baş rolü oyuncusu bu konu.
Bu ufak bir ayrıntı ama gerçekten benide çok yoruyor. Bende böyle olsun istemezdim. Babam böyle değildi ben böyle birşey görmedim ailemden çünki.

Son düzenleme:
Hiç bir şey anlamadım eşiniz paraMIZ yok diyor ama sizin paraNIZ var. Paramız yok diyen adama ben ısmarlarım diyince eşiniz değil de sevgiliniz sandım.
Bende kredi kartıyla ödemeyi düşünüyordum. Bana para ile ilgili sıkıntı olduğunu söylememişti ki daha önce.

Bende kredi kartıyla ödemeyi düşünüyordum. Bana para ile ilgili sıkıntı olduğunu söylememişti ki daha önce.

Yahu arkadaşım siz neden evinizin bütçesinden bu kadar habersizsiniz? Bayramda gezmeye paramız yok diyor eşiniz siz kredi kartına borç yapma derdindesiniz. Anlayamıyorum sizi cidden.

Yahu arkadaşım siz neden evinizin bütçesinden bu kadar habersizsiniz? Bayramda gezmeye paramız yok diyor eşiniz siz kredi kartına borç yapma derdindesiniz. Anlayamıyorum sizi cidden.
Söylemezse anlatmazsa sıkıntısını nerden anlıyabilirim. Maddi olarak Her şey normalmiş gibi davranıp birden patlak veriyorsa nereden anlayabilirim ?

Söylemezse anlatmazsa sıkıntısını nerden anlıyabilirim. Maddi olarak Her şey normalmiş gibi davranıp birden patlak veriyorsa nereden anlayabilirim ?

Eve giren paradan, harcamalardan, eksiklerden gediklerden haberiniz olması için eşinizin size açıklama yapması mı gerekiyor? Maaş zamanları ya da ayın ortasında hiç merak edip sormuyor musunuz? Hadi tamam yapmıyorsunuz bunları ama adam size zaten demiş, paramız yok demiş, bayramda gezecek paramız bile yok demiş. Daha ne desin? Daha nasıl bir açıklama yapmasını bekliyorsunuz?

Ben sizi fazla bencil ve evle alakasız buldum açıkçası. Sizin eşinizin bütçesinden, borçtan harçtan haberiniz yok mu? Bu birincisi. 2.si de herkes sizle aynı şeyden hoşlanmak zorunda mı? Ben aldım bilet, gidiyoruz diye emirvaki yapmalar çirkin yani. İstemediğim bir şeye ben de bu şekilde zorlansam, ben de patlarım. Kendinize çeki düzen verin.

İletisim eksikligi olmus.. Agir konuscak ne var bunda. Ama sizinde ona sormadan aldim demeniz hosuna gitmemis olabilir..
Buarada esler arasinda yarisini sen ver, yarisini ben abest geldi. Her turlu ikinizin parasi olmuyor mu..
Evin faturalarını bütün ben ödüyorum kirayı o ödüyor. İş bölümü yaptık. Geriye kalan paramızda da birbirimize hesap sormuyoruz ne yaptın ne ettin ne kadarın var vs vs. Yemeğe gittiğimde bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. Bu şekil bir sistemimiz var.

Kısaca konuya giriyorum.

Son 3-4 senedir her sene Tarkan konserine gidiyorum kızlar. Eşim her sene o tarihler uymadığı için gelemiyor bende arkadaşlarla gidiyorum.

Bu senede baktım 11/09 tarihine bilet var eşim burada ilk defa tarih uyuyor. Eşimi aradım heyecanla
Aşkım bak böyle böyle yarısını sen ver yarısını ben vereyim gidelim konsere.
PARAM yok diye çıkıştı. İşte kredi kartlarını zor Ödemiş bu ay Bayram'da gezecek PARAMIZ bile yokmuş bir sürü şey söyledi. ( o an haberim oldu paramızın olmadığından )

Tamam dedim madem gel ben ısmarlıyım birlikte kafa dağıtırız uzun zamandırlar yapmak istiyoruz imkanımız olmuyor ben aldım biletleri dedim. ( Halbu ki almadım )

Konser 21.00 da başlıyor 00.00 falan bitiyor.

Konserden sonra köye gideriz bayramlık için dedim.

Bir sert çıktı bana kızlar.. İşte ben onu takmıyormuşum, ben ona bişey sormuyormuşum. Ben onu dinlemiyor musum. O gitmek istemiyormuş.

Can'ım dedim sen bana gitmek istemek istemiyorum demedin ki. PAramız yok dedin bende ben Ismarlıyorum diyorum sana dedim.
Ağır sözler söyledi. Ağladım ağladım telefonda suratıma kapattı.

Ben köyü birşey mi yapmışım kızlar ya o_O:cry:
İdrak edemedim şu an olanları.
İlginç olan paranız yok kredi kartı borçları vs var sizin bundan haberiniz yok.
Haberiniz oluyor onu ödeme derdi yerine tarkan konserine bilet ısmarlayım diyorsunuz.
Adam borçlara tek başına kafa yoruyor siz konser düşünüyor durumunda olduğunuz için tepki göstermesi doğal geldi bana

Evin faturalarını bütün ben ödüyorum kirayı o ödüyor. İş bölümü yaptık. Geriye kalan paramızda da birbirimize hesap sormuyoruz ne yaptın ne ettin ne kadarın var vs vs. Yemeğe gittiğimde bazen o ödüyor bazen ben ödüyorum. Bu şekil bir sistemimiz var.
Cok enteresan bir sistemmis gercekten... Kurumsal evlilik sistemi:kahve:

Back
X