tarlusal hakkinda yardimlasalim

eylulum2012

Kızlarıma hayran oğluma aşığım miniğime meraklı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
1.082
261
123
Merhaba hanimlar tarlusal (adet sokturucu) kullananlardan yardim bekliyorum.
bat 16 eylul
bat 4 gece 16 ekimde test 1.00 deger verdi
dr tarlusal kullandirdi gunde 4 tane olmak uzere 3 gunde hap bitti. Bu vakite kadar halen adet belirtim yokk basina boyle bisey gelen arkadaslar var mi

Bu arada adetlerim hep duzenlidir 26 gunde bir olur 4 gun surer ilk defa boyle bisey oldu

Benim geldi ne yazikki ): yumurtlamam oldugu halde 14 gun snra adet olmayinca doktora gidiyim dedim ve ultrasonda yumuraliklar temzdi kistcyok dedi doktor tarlusal verdi gnde 2 kez kullan olursun dedi 6 gun kullandiilac biteli 8 gun oldu bugun ama belirtimde yok adet

Beklicek misin daha canim dr goruncek misin daha adetlerin duzenli midir

Bende kullandim 3 gün ama ilac bittikten 2 gün sonra basladi bende canim ayni doktorumun dedigi gibi..

Bende kullandim 3 gün ama ilac bittikten 2 gün sonra basladi bende canim ayni doktorumun dedigi gibi..
Onceden kullandigimda ilac bitince 4. Gun geldi adetim ama bu kez 8 gun gecti ): sabahlari bel agrisi oluo gecio snra

benimde hic umudum yoktu kan vericektim oda ciksin aradan dedim

Kızlar benimde tarlusal biteli 9. Gün tık yok. Benim adetletim çok düzensiz oluyor genelde dr sdet söktürücü veriyo 4. Günde geliodu bi kez daha kullanmıştım 11. Gün olmuştum hamileyim diede heycanla kan testi yaptırdım negatif hemen ardından kırmızılar gelmişti 3-4 gün önce evdeki testlerden yaptım negatif çıktı kanada baktırmaya korkuom tekrar negatif çıkacak die şimdilik beklemedeyim bakalım

Polikistikover mi var sende peki

Sizin yine evladiniz var sanirim benim olursa daha ilk olucak ):
Cok sukur 3 yasinda bir kizim var canim allahim sanada yasatsin en kisa zamanda bu duyguyu insallah ben adet olamiyorum diye skintiya dustumm

Bu ay havalardan mıdır nedir bende hiç gecikmeyen adetim 7 gün geçti ve de sonunda oldum.Hamilelik şüphem yoktu kafamda ama genede insan sıkıntıya çok giriyor.Streste geç kalmayı tetikliyor umarım olursunuz yada olmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…