- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
- Konu Sahibi eylulum2012
-
Beklicek misin daha canim dr goruncek misin daha adetlerin duzenli midirBenim geldi ne yazikki ): yumurtlamam oldugu halde 14 gun snra adet olmayinca doktora gidiyim dedim ve ultrasonda yumuraliklar temzdi kistcyok dedi doktor tarlusal verdi gnde 2 kez kullan olursun dedi 6 gun kullandiilac biteli 8 gun oldu bugun ama belirtimde yok adet
Adetlerim evlendikten sonra bozuldu 1.5 yila yakin oldu evlendigimz en son 13 agustosta adet oldumBeklicek misin daha canim dr goruncek misin daha adetlerin duzenli midir
Onceden kullandigimda ilac bitince 4. Gun geldi adetim ama bu kez 8 gun gecti ): sabahlari bel agrisi oluo gecio snraBende kullandim 3 gün ama ilac bittikten 2 gün sonra basladi bende canim ayni doktorumun dedigi gibi..
Canim oldun mu ben halen olmadimOnceden kullandigimda ilac bitince 4. Gun geldi adetim ama bu kez 8 gun gecti ): sabahlari bel agrisi oluo gecio snra
Kacinci gundesin ben 8. Gun oldum ama lekelenme oldu sadece gerisi gelmedi dahaCanim oldun mu ben halen olmadim
Benimde bugun 9. Gunum dun kan testi yaptirdim.kansiZlik icin demin sinuc aldim betam 0.14 cikmissKacinci gundesin ben 8. Gun oldum ama lekelenme oldu sadece gerisi gelmedi daha
Evet benim pek umudum yok o yuzden kan testi yaptrmadim bile simdi kanamam oldu:))Benimde bugun 9. Gunum dun kan testi yaptirdim.kansiZlik icin demin sinuc aldim betam 0.14 cikmiss
Sizin yine evladiniz var sanirim benim olursa daha ilk olucak ):benimde hic umudum yoktu kan vericektim oda ciksin aradan dedim
Polikistikover mi var sende pekiKızlar benimde tarlusal biteli 9. Gün tık yok. Benim adetletim çok düzensiz oluyor genelde dr sdet söktürücü veriyo 4. Günde geliodu bi kez daha kullanmıştım 11. Gün olmuştumhamileyim diede heycanla kan testi yaptırdım negatif hemen ardından kırmızılar gelmişti 3-4 gün önce evdeki testlerden yaptım negatif çıktı kanada baktırmaya korkuom tekrar negatif çıkacak die şimdilik beklemedeyim bakalım
Malsef pkoyumPolikistikover mi var sende peki
Cok sukur 3 yasinda bir kizim var canim allahim sanada yasatsin en kisa zamanda bu duyguyu insallah ben adet olamiyorum diye skintiya dustummSizin yine evladiniz var sanirim benim olursa daha ilk olucak ):
Allah bagislasin kafaya takinca gecikio gercektenCok sukur 3 yasinda bir kizim var canim allahim sanada yasatsin en kisa zamanda bu duyguyu insallah ben adet olamiyorum diye skintiya dustumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?