- 20 Ağustos 2021
- 1.972
- 743
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Merhaba Papatyam. Ben ilaç bittikten üç gün sonra oldum. Beni fiziken değil psikolojik olarak mahvetti. O kadar kötü oldum ki anlatamam.Kızlar iki aydır az az regl oluyorum. Doktor tarlusal verdi üç gündür kullanıyorum tık yok. Sadece kalbimde sorun oluşturuyor sanki ve miğdemde boğazıma doğru yanma yaptı reflü gibi.
Yan etkileri içiresi de damar tıkanıklığı yazıyor. Tedirgin oldun açıkçası. Ama kullanmakta zorundayım.
Bu ilacı kullanıp reg olan ve ya olamayan var mı. Nasıl toparladınız durumu? Bazı doktorlar bu ilaç çok tehlikeli diye kullandırmıyorlarmış doğru mu
Ben üçüncü gündeyim yarın 4. Günüm. İlaç 6 günlük . Sabah akşam alıyorum. Belki bir kaç günde bende pskoloijk olarak dağılırım bilmiyorumMerhaba Papatyam. Ben ilaç bittikten üç gün sonra oldum. Beni fiziken değil psikolojik olarak mahvetti. O kadar kötü oldum ki anlatamam.
Bence bitir kuzum inşallah ruhsal olarak çok etkilemez. Bir de ben birkac kez regl masajı yaptım sıcak suyun altında, belki o da etkili olmuştur adet sökülmesiinde.Ben üçüncü gündeyim yarın 4. Günüm. İlaç 6 günlük . Sabah akşam alıyorum. Belki bir kaç günde bende pskoloijk olarak dağılırım bilmiyorumo zaman benimde ilaçı tamamen bitirmem gerek.
Evet bitirilmeye çalışıcam dayanmam lazım. Regl olmama lazım çünkü tüp bebeğe başlıcamBence bitir kuzum inşallah ruhsal olarak çok etkilemez. Bir de ben birkac kez regl masajı yaptım sıcak suyun altında, belki o da etkili olmuştur adet sökülmesiinde.
Aynen canım yukardan aşağı. Ben de YouTubeda görmüştüm, bi göz at istersen.Evet bitirilmeye çalışıcam dayanmam lazım. Regl olmama lazım çünkü tüp bebeğe başlıcamsıcak suyun altında bende masaj yapayım mantıklı evet extra bunun da etkisi olmuştur. Yukarıdan aşağı ovacağım karnımı sıcak suyun altında değil mi
Adet oldunmuBende bekliyorum gelmesini 3 gün oldu biteli ilaç
Yok bekliyorum halaAdet oldunmu
Bende öyle ya kan testi yapmadim ama 3 kez eczaneden test alıp yaptım negatif çıktıYok bekliyorum hala
Ben 22 Eylül'de doktor yumurtan çatlamış dedi ilacida verdi içtim normalde şüphe duymazdim ama o yumurta çatlamış dedi diye bekliyorum acaba tutarmi diye 6 ekime kadar bekliycem gelmezse kan testi yaptırcam ıdrar testine güvenmiyorum pekBende öyle ya kan testi yapmadim ama 3 kez eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı
Kaç gün oldu biteli ilaçBende öyle ya kan testi yapmadim ama 3 kez eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı
Kaç gün oldu biteli
Bende öyle ya kan testi yapmadim ama 3 kez eczaneden test alıp yaptım negatif çık
Bekliycez gorcez zaten başka çare bile yok4 gündür kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?