- Konu Sahibi angarali123
-
slm arkadaşım.bende pco teşhisliydim.öncelikle kilo almamaya dikkat et.temmuz ayında son adetimi görene kadar malesef bende hamile kalamıyordum ama ağustos ayında klomene başladım ve çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.çok şükür 5 aylık olduk bebemle.darısı en kısa zamanda sen ve senin gibi isteyenlerin başıına inş.sana en önemli tavsiyem lütfen hamilelikle ilgili takıntı yapma kendine.düşündükce olmuyor.ALLAHA bırak zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır.herşeyin gönlünce olması dileğiyle
Allah sıze bagışlasın saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp olsun ınsallah ama ılk klomen kullanısınızdamı hamıle kaldınız bende bu ay klomen kullandım bugun 16 gunum yarında progestana başlıyacagım hayırlsııyla ınsallah bende ılk kullanısımda olurum ve butun ısteyenlerde ınşallah
amin ALLAH razı olsun.evet ilk kullanışımda gebe kaldım.progesteron neden kullanacağınızı anlayamadım
hımm.ALLAH gönlüne göre versin inş. benim teyzemde pco o hiç ilaç kullanmadan 10 ayında hamile kaldı arkadaşımda pco ve o da korunmadığı ilk ayda hamile kaldı hatta doğurdu .geçen bebeğini görmeye gittim.yani anlayacağın hastalıklar bazı şeylere engel değil sadece vaktin dolması gerek.bende çok stres yapıyordum olmayacak olmayacak derdim.adet günüme yaklaştığında olabilir mi acaba sorusu beynimi kemirirdi.ardından testlerin haddi hesabı olmazdı ve hepsi negatif.çok şükür ALLAHIMA ki ilaç kullanmaya karar verdiğim ve artık vakti ne zamansa hayırlısı olsun deyip kendi haline bıraktığımda bi baktım hamileyim.inş sende en kıssa zamanda sonuç alırsın tedaviden.çok dua et ve ümitsizliğe asla düşme
Allah razı olsun ınsallah hayırlsııyla olur lutfen sız hamılesınız bana da dua edın ne olur belkı sızın duanız kabul olabılır bunu sadece allah bılır
Birde klomene adetin hangi gunu ve kac gun sure ile kullandin canim ? Doktora sormadan recetesiz aliniyormu ki ? Yoruldum artik git gel hastanelere.bu tarlusalla insaallah adet olursam direk gidip klomen alip icicem
Cevabin icin cok saol canim ahh bi engel olabilsem kendime olmuyo cok uzuluyorum hep bunaliyorum etraftan baski cok napcam sastim kaldim..fakat canim klomeni benim esim kullaniyo cevreniz de esi kullanip da iyi gelen varmi ?? Bende tarlusal bitsin adet olur olmaz klomen e baslicam
Yok canim olur mu ne uzunu saol bunlari paylastigin icin inan umut oluyosun icim rahatliyo bi nebzede olsa.masallah ne guzel Allah kizini sana bagislasin.darisi benim gibi olmayanlarin basina insallah.doktora sormadan baslamayi bende istemiyorum ama bana dioki adetten sora hsg cekin ole tedaviye baslicam dio bende cok korkuyorum yapamam alttan ultrasyonda bile kendimi kasmaktan ne hale geliorum o yuzden gitmek istemiorum direk klomene baslayacagini bilsem gider sorarim ama yok o test benim kabusum oldu hsg hsg hsg dusun dusun .benimde kimse bilmio suan yasadiklarimi hic kimseye aileme falan anlatmadim.yoksa kotu olurum
Ben 21 yasindayim..1 bucuk yillik evliyim.hic korunmadik ama cocugum olmuyor.adetlerim hep duzensiz bekarkende boyleydi.doktora gittim sag over= 5 - 6 A F sol over= pco dedi tarlusal verdi suan onu kullaniyorum.ayrica esimdede sorun cikti sperm sayisi azmis klomen kullandi gunde yarim yarim 40 gun .. doktor test yapti iyi yukselmis dedi ama tekrar ilac vermedi.bende ne alaka devam edin o zaman ilaca dedim klomen vermedi de tribestan diye 100 tl lik bi ilac verdi bunu alabiliyosan al dedi aldik bakalim 20 gun icicek gunde 3 tane insallah iyi gelir.bu dedigim ilaclari kullanip faydasini goren varmi ? Tarlusal kullanip hamile kalan varmi ? Lutfen yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?