tarlusal -klomen - tribestan ..ise yarayanlar nolur yazsin !!!!!

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
35
Ankara
Ben 21 yasindayim..1 bucuk yillik evliyim.hic korunmadik ama cocugum olmuyor.adetlerim hep duzensiz bekarkende boyleydi.doktora gittim sag over= 5 - 6 A F sol over= pco dedi tarlusal verdi suan onu kullaniyorum.ayrica esimdede sorun cikti sperm sayisi azmis klomen kullandi gunde yarim yarim 40 gun .. doktor test yapti iyi yukselmis dedi ama tekrar ilac vermedi.bende ne alaka devam edin o zaman ilaca dedim klomen vermedi de tribestan diye 100 tl lik bi ilac verdi bunu alabiliyosan al dedi aldik bakalim 20 gun icicek gunde 3 tane insallah iyi gelir.bu dedigim ilaclari kullanip faydasini goren varmi ? Tarlusal kullanip hamile kalan varmi ? Lutfen yardimci olun

slm arkadaşım.bende pco teşhisliydim.öncelikle kilo almamaya dikkat et.temmuz ayında son adetimi görene kadar malesef bende hamile kalamıyordum ama ağustos ayında klomene başladım ve çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.çok şükür 5 aylık olduk bebemle.darısı en kısa zamanda sen ve senin gibi isteyenlerin başıına inş.sana en önemli tavsiyem lütfen hamilelikle ilgili takıntı yapma kendine.düşündükce olmuyor.ALLAHA bırak zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır.herşeyin gönlünce olması dileğiyle

slm arkadaşım.bende pco teşhisliydim.öncelikle kilo almamaya dikkat et.temmuz ayında son adetimi görene kadar malesef bende hamile kalamıyordum ama ağustos ayında klomene başladım ve çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.çok şükür 5 aylık olduk bebemle.darısı en kısa zamanda sen ve senin gibi isteyenlerin başıına inş.sana en önemli tavsiyem lütfen hamilelikle ilgili takıntı yapma kendine.düşündükce olmuyor.ALLAHA bırak zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır.herşeyin gönlünce olması dileğiyle

Allah sıze bagışlasın saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp olsun ınsallah ama ılk klomen kullanısınızdamı hamıle kaldınız bende bu ay klomen kullandım bugun 16 gunum yarında progestana başlıyacagım hayırlsııyla ınsallah bende ılk kullanısımda olurum ve butun ısteyenlerde ınşallah

Allah sıze bagışlasın saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp olsun ınsallah ama ılk klomen kullanısınızdamı hamıle kaldınız bende bu ay klomen kullandım bugun 16 gunum yarında progestana başlıyacagım hayırlsııyla ınsallah bende ılk kullanısımda olurum ve butun ısteyenlerde ınşallah

amin ALLAH razı olsun.evet ilk kullanışımda gebe kaldım.progesteron neden kullanacağınızı anlayamadım

amin ALLAH razı olsun.evet ilk kullanışımda gebe kaldım.progesteron neden kullanacağınızı anlayamadım

Oyyy maşallah baba umut oldunuz sımdı halbuki ıkıncı ayda tutarsa tutar derdim ınşall benımde ılk ayda tutar hayırlsııyla amın
Doktorum verdı klomen yumurtalıkları buyutup catlatınca spermler ıcıne gırdıgınde progestan sayesınde ıyı tutunsun dıe verdı

hımm.ALLAH gönlüne göre versin inş. benim teyzemde pco o hiç ilaç kullanmadan 10 ayında hamile kaldı arkadaşımda pco ve o da korunmadığı ilk ayda hamile kaldı hatta doğurdu .geçen bebeğini görmeye gittim.yani anlayacağın hastalıklar bazı şeylere engel değil sadece vaktin dolması gerek.bende çok stres yapıyordum olmayacak olmayacak derdim.adet günüme yaklaştığında olabilir mi acaba sorusu beynimi kemirirdi.ardından testlerin haddi hesabı olmazdı ve hepsi negatif.çok şükür ALLAHIMA ki ilaç kullanmaya karar verdiğim ve artık vakti ne zamansa hayırlısı olsun deyip kendi haline bıraktığımda bi baktım hamileyim.inş sende en kıssa zamanda sonuç alırsın tedaviden.çok dua et ve ümitsizliğe asla düşme

hımm.ALLAH gönlüne göre versin inş. benim teyzemde pco o hiç ilaç kullanmadan 10 ayında hamile kaldı arkadaşımda pco ve o da korunmadığı ilk ayda hamile kaldı hatta doğurdu .geçen bebeğini görmeye gittim.yani anlayacağın hastalıklar bazı şeylere engel değil sadece vaktin dolması gerek.bende çok stres yapıyordum olmayacak olmayacak derdim.adet günüme yaklaştığında olabilir mi acaba sorusu beynimi kemirirdi.ardından testlerin haddi hesabı olmazdı ve hepsi negatif.çok şükür ALLAHIMA ki ilaç kullanmaya karar verdiğim ve artık vakti ne zamansa hayırlısı olsun deyip kendi haline bıraktığımda bi baktım hamileyim.inş sende en kıssa zamanda sonuç alırsın tedaviden.çok dua et ve ümitsizliğe asla düşme

Allah razı olsun ınsallah hayırlsııyla olur lutfen sız hamılesınız bana da dua edın ne olur belkı sızın duanız kabul olabılır bunu sadece allah bılır

Cevabin icin cok saol canim ahh bi engel olabilsem kendime olmuyo cok uzuluyorum hep bunaliyorum etraftan baski cok napcam sastim kaldim..fakat canim klomeni benim esim kullaniyo cevreniz de esi kullanip da iyi gelen varmi ?? Bende tarlusal bitsin adet olur olmaz klomen e baslicam

Birde klomene adetin hangi gunu ve kac gun sure ile kullandin canim ? Doktora sormadan recetesiz aliniyormu ki ? Yoruldum artik git gel hastanelere.bu tarlusalla insaallah adet olursam direk gidip klomen alip icicem

Allah razı olsun ınsallah hayırlsııyla olur lutfen sız hamılesınız bana da dua edın ne olur belkı sızın duanız kabul olabılır bunu sadece allah bılır

ALLAH en kısa zamanda bu güzel duyguyu sana ve senin gibi isteyen herkese nasip eder inş.RABBİM kimsenin kucağını boş koymasın inş

Birde klomene adetin hangi gunu ve kac gun sure ile kullandin canim ? Doktora sormadan recetesiz aliniyormu ki ? Yoruldum artik git gel hastanelere.bu tarlusalla insaallah adet olursam direk gidip klomen alip icicem

Cevabin icin cok saol canim ahh bi engel olabilsem kendime olmuyo cok uzuluyorum hep bunaliyorum etraftan baski cok napcam sastim kaldim..fakat canim klomeni benim esim kullaniyo cevreniz de esi kullanip da iyi gelen varmi ?? Bende tarlusal bitsin adet olur olmaz klomen e baslicam

etrafı hiç düşünme.sana destek olmayan hiç kimseyle görüşme.sana seni iyi hissetirecek kişilerle sohbet et ve hamilelik mevzusunu çok konuşma.konuştukça insan daha kötü oluyo.doğrusu eşinin klomen kullanması hakkında hiç bilgim yok erkeklerde kullanırmı bilmiyorum.dr önerisi olmadan klomene başlama canım.klomen çok etkili bi ilaç.ben adetimin 4.günü başladım sabah akşam 1tablet şeklinde 5gün kullandım ve 1-2 gün sonra kontrole gittim 3 tane yumurtam oluşmuştu.13-16-18 mm şeklinde.dr 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi.ama ben 24saat dolduğu gibi eşimle birlikte oldum5 gün üst üste.çocuk çok istiyordum o yüzden bu şansı kaçırmak istemedim. benim yumurtalarım kendiliğinden çatladığı için iğne olmamıştım.bi de benim yumurta çatlayınca belirtilerim olur.kasıklarım sancır ve parlak yumurta akı akıntım olur.o 5 gün içinde değilde 2 sonrasındaki yani adetimin 16 günü yumurtam çatladı.o zamnda eşimle birlikte oldum ve artık YARADAN ne derse o deyip dua ettim sabırla akılama takmadan bekledim.adetime 5 gün kala idrar testinde gölge şeklinde belirdi.2gün kala daha belirginleşti ve ben inanmadım.hcg baktırdım 25.5 çıkmıştı.2 haftalık gebe olduğumu öğrendim.düşük tehditi filan derken çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür kızım annesine tutundu ve benimle.ALLAH sanada hayırlısıyla nasip etsin inş.

çok uzun oldu biliyorum ama anlatmak istiyorum işte.belki yardımcı olurum sana.arkadaşlarım tek tek hamile kaldığında ben daha stres oluyo gizlice ağlardım.eşim çok kızardı.daha yeni evliyiz niye acele ediyon hem nasiptene varsa o olur edrdi ama gelde bana anlat.her adet olduğumda hüngür hüngür ağlardım.sonra kendimi sirkeler bin şükürki kendiliğinden adet olabiliyorum pco dışında hormonal veya başka hiçbir sıkıntım yok.şükreder sabretmeye çalışırdım.ama yolda gebe birini gördüğümde içim içimi yer çok kötü olurdum.çok ağladığım günler oldu ama isyan etmedim.eşim evin en küçük çocuğu ve çok seviliyo.onun çocuğunu görmeyi çok istiyorlardı.ya olmazsa sorusu beni bu yüzdende çok üzerdi.eşim en büyük destekçim oldu hep.korunmadığımızı kimseye söylemedik.evlendiğim ilk ay dışında korunmayı bıraktım ama kimse bilmiyordu bi kaç arkadaşım dışında .keşke onlarda bilmeserdi.insan daha stres oluyo.eşimin ailesine artık korunmayacaz dediğimiz ve klomene başladığım o ay çok şükürki hamile haberini aldık.ben annemlere gitmiştim bekleme sürsinceki kafam dağılsın hiç düşünmeyeyim diye.düğünlere mevlidlere misafir gezmelerine gittim.piknikler filan gerçekten hiç düşünmedim.annemler sence bişeyler varmı dediğinde YARADAN bilir ama belirtim yok her zamanki adet beklentisi içindeyim dedim.ama beni şüphelendiren2 şey olmuştu.ben kırmızı et hiç sevmem hele kemikli ete dokunamam bile.teyzeme gitmiştik.yemekte eti onlar yerken ağzımın suyu aktı resmen.ne olur o eti bana verin dedim.herkes şaşırarak bana baktı.bilmiyorum ama canım çok istiyor dedim ve alıp o kemiği kemirince kardeşim kesin sen hamilesin dedi ama ben inanmadım.kokusu hoşuma gitti başka bişey değil dedim geçtim.sonra normal sakin sakin otururken birden başım döndü2-3 snliğine.tuhaf oldum.midem kalktı o 3sn de sanki.test yaptım negatif çıktı.zaten pozitif çıksa şaşardım deyip gülüp geçtim.5gün daha geçtikten sonra testte belirdi ama bu sefer annemler inanmadı.bende muallakta kaldım.ama sonra çok şükürki hayırlı haberi aldık.darısı başına canım.çok uzun yazdım kusura bakma ne olur

Yok canim olur mu ne uzunu saol bunlari paylastigin icin inan umut oluyosun icim rahatliyo bi nebzede olsa.masallah ne guzel Allah kizini sana bagislasin.darisi benim gibi olmayanlarin basina insallah.doktora sormadan baslamayi bende istemiyorum ama bana dioki adetten sora hsg cekin ole tedaviye baslicam dio bende cok korkuyorum yapamam alttan ultrasyonda bile kendimi kasmaktan ne hale geliorum o yuzden gitmek istemiorum direk klomene baslayacagini bilsem gider sorarim ama yok o test benim kabusum oldu hsg hsg hsg dusun dusun .benimde kimse bilmio suan yasadiklarimi hic kimseye aileme falan anlatmadim.yoksa kotu olurum

Yok canim olur mu ne uzunu saol bunlari paylastigin icin inan umut oluyosun icim rahatliyo bi nebzede olsa.masallah ne guzel Allah kizini sana bagislasin.darisi benim gibi olmayanlarin basina insallah.doktora sormadan baslamayi bende istemiyorum ama bana dioki adetten sora hsg cekin ole tedaviye baslicam dio bende cok korkuyorum yapamam alttan ultrasyonda bile kendimi kasmaktan ne hale geliorum o yuzden gitmek istemiorum direk klomene baslayacagini bilsem gider sorarim ama yok o test benim kabusum oldu hsg hsg hsg dusun dusun .benimde kimse bilmio suan yasadiklarimi hic kimseye aileme falan anlatmadim.yoksa kotu olurum

amin.ALLAH razı olsun.anlıyyorum canım ama istersen drunu değiş.senin istemediğin bişeye seni zorlayamaz.hem zaten kendiliğinden bebek olmayınca ilk klomene başlıyor dr.3 ay filan kullandırıp olmazsa aşılama filan yapılıyo.hemen hgs çektirmek istemesi tuhaf.

Bende aynen sasirdim canim iki aydir gidiyorum iki aydir israrla hsg cek ona gore yola baslayalim dio klome verin lutfen diorum sorunu bilmeden veremem belki tupler kapalidir cektir oyle dio.bundan onceki dr lar bu kadar bile ilgilenmedi sorun yok dedi savdi basindan bu yine biraz cabaliyo die degistirmek istemedim.bekliorum bakalim adet olmayi.bide bu sitede okudum bu kullandigim tarlusalla hamile kalan o kadar cokki ister istemez nasi heycanlandim Rabbim herkesin yuzunu guldursun ya cok zor cokk

Ben 21 yasindayim..1 bucuk yillik evliyim.hic korunmadik ama cocugum olmuyor.adetlerim hep duzensiz bekarkende boyleydi.doktora gittim sag over= 5 - 6 A F sol over= pco dedi tarlusal verdi suan onu kullaniyorum.ayrica esimdede sorun cikti sperm sayisi azmis klomen kullandi gunde yarim yarim 40 gun .. doktor test yapti iyi yukselmis dedi ama tekrar ilac vermedi.bende ne alaka devam edin o zaman ilaca dedim klomen vermedi de tribestan diye 100 tl lik bi ilac verdi bunu alabiliyosan al dedi aldik bakalim 20 gun icicek gunde 3 tane insallah iyi gelir.bu dedigim ilaclari kullanip faydasini goren varmi ? Tarlusal kullanip hamile kalan varmi ? Lutfen yardimci olun

Canim ayni sorun bendede vardi bende doktora gittim kizken bitin test verdi korkumdan yapamadım pco sun dedi tarlusal olmadan sokulemiyorum . Halende oyle evkendikdrn sonra korkumdan doktora gitmedim bi arkads glifor diye bir hap kullaniyordu doktor vermis aslinda seker hastalari kullanıyor ama yumurta liklari olgunlastiriyormus bendr doktora sormadan kullandim ve 1 ay kalmadan hamile kaldim ama dusuk yaptim:( kurtajdan sonra doktorum devam et dedi bakalim bana iyi geldi doktoruna danis kulllan

Gecmis olsun canim :( bende dr danismaya karar verdim zaten kist falan olusturur simdi bide onla ugrasmayim dedim.bu arada tarlusal dan kac gun sora adet oluyodun benim 6 gun olcak daha ses yok belirtide yok normalde kivranmam gerek omaya 3-4 gun kala

Bnde tarlusal kullanmaya başladım sonra klomene başlayacağız. BakaLlm basamak basamak buraya olanları yazacağım

KIZLAR MERHABA BENDE 1.5 SENEDİR BEKLEMEDEYİM.PKO VAR GEÇEN AY GEÇİKMEM OLDU BAKTIM NEGATİF DOKTORA GİTTİM ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ KULLANDIM OLDUM BUGÜN 3.GÜN KLOMENE BAŞLICAM 2 GÜN SONRA.:KK64:.. YANINDA KURU İNCİR YİYORUM...İNŞALLAH BU AY DIYORUM İNŞALLAH BU AY TUTAR.. HER ADET GEÇİKMEMDE TEST YAPIP NEGATİF GÖRMEKTEN YORULDUM YİNEDE HERŞYİN HAYIRLISI DİYORUM AMA KAFAMA ÇOKTA TAKIYORUM...NE ZORMUŞ BEKLEMEK...RABBİM TÜM İSTEYENLERE EN YAKIN ZAMANDA NASİP ETSİN İÇİNDE DE BANA.... ACABA BAL+ÇÖREKOTU+ TARÇIN KARIŞIMIDA YAPSAMMI DİYORUM BİLEMEDİMM...:KK17::KK17:

Back
X