- 12 Aralık 2021
- 11
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi gamzeeegam
-
o kadar haklısınız ki ani olduğu için işte teşekkür ederim size masajı uygulayacağım şimdiNegatifse hamile degilsinizdir. Bu kadar ilaç ve çay hormon dengenizi bozmuş olabilir. Youtubeda adet söktürücü masaj videosu var onu uygulayabilirsiniz. Bir dahakine en basindan itibaren kondom taksin beyefendi. Korunmadan korunmadan iliskiye giriyorsunuz. Sonra bütün stresi siz cekiyorsunuz. Yazik valla yapmayin.
Yaşın da benden küçükmüş. Kendine yazık etme ablacım. Tabii ki cinsel hayatin olacak, sevişeceksin, cok guzel hazlar yasayacaksin.o kadar haklısınız ki ani olduğu için işte teşekkür ederim size masajı uygulayacağım şimdi
sağol abla o kadar aklisin ki 21 yaşındayım daha o da çok üzüldü kendinden emin 2 test yaptik seni doktora bile götürürüm diyor benim kadar üzgün işte biz o gün bı duyguya kapıldık ikimizde üzgünüz şuan bu strese değmiyor o söylediğin masajı yapıyorum abla valla umarım işe yarar napicagim bilmiyorum şuanYaşın da benden küçükmüş. Kendine yazık etme ablacım. Tabii ki cinsel hayatin olacak, sevişeceksin, cok guzel hazlar yasayacaksin.
Ama once kendini korumalisin. İstenmeyen bir bebek hayatimi mahveder şu an.
Bebek dışında bir sorun olarak bulasici hastaliklar var. Cinsel hayatim baslayana kadar tek cinsel hastalığın aids oldugunu sanardim. Oyle değilmiş. Agiz yoluyla bile geçen hpv varmis. Hala cok detayli bilmem ama korunmadan yasanan her ilişkide pek çok risk var.
Partnerin horul horul uyurken sen gecenin bir yarisi uykusuz ve streslisin oyle degil mi?
Değer mi buna?
Bir dahakinde kondom kullanin. Rayka Kumru'nun youtube videolarini izle, bilinçlen, öğren.
Ola ki kondom kullanmamakta ısrarcı oldu, hayatindan cikar onu.
Baştan sorumluluk alip kondom kullanmayan adam, olasi bir istenmeyen gebelikte hiç sorumluluk almaz.
Senin yasadigin stresi, üzüntüyü de hiç düşünmez.
Bilinçlenin, korunun, ne yasamak istiyorsanız yaşayın.
Seni hicbir seye zorlamasina izin verme.
Senin bedenin ve bedenin uzerinde tek yetkili kişi sensin.
Tamam mi guzel kuzum, izle, oku, ogren ve bilinçlen.
Hayir demen gereken her durumda hayir de.
Kendini ve gelecegini koru.
Sakin ol, masajı uygula. Tarlusalı bırakacaksin ki adet olasın. Her otu kaynatip içme. Aklina geldikce masaj uygula. Stres yaparsan daha cok gecikirsin.sağol abla o kadar aklisin ki 21 yaşındayım daha o da çok üzüldü kendinden emin 2 test yaptik seni doktora bile götürürüm diyor benim kadar üzgün işte biz o gün bı duyguya kapıldık ikimizde üzgünüz şuan bu strese değmiyor o söylediğin masajı yapıyorum abla valla umarım işe yarar napicagim bilmiyorum şuan
tarlusal kullanırsam olamazmiyim abla doktor da yazmadı onu gidip aldım internetten araştırıp eğer öyleyse direk bırakırım tarlusali bitki çaylarını pazartesiye bekliyoruz jinekologa gidicem hep 3-5 gün gecikirdi reglim ilk kez bu kadar uzun sürdü regli olmama 2 gün kala yaptık yeni yapıyoruz birde abla söylemesi ayıptır çok zorlandım en son yaptığımız da kas kasilmasindan da şüpheleniyorum acaba diyorum çok zorlandigim için mi oldu böyle pazartesiyi bekliyoruz olmazsam jinekologa gideceğim kan tahlilide veririm aklım tamamen rahat olurSakin ol, masajı uygula. Tarlusalı bırakacaksin ki adet olasın. Her otu kaynatip içme. Aklina geldikce masaj uygula. Stres yaparsan daha cok gecikirsin.
anladım bırakayım kullanmayı bakayım teşekkür ederim size umarım boşuna stres yapıyorumdurKasilmayla alakali degildir. Tarlusali birkac gun kullanıp birakacaksin 2 3 gun icinde geliyor adet.
Merhaba bende kullanıyorum tarlusal bugün çok az bı kan gördüm dahada gelmedi yeni adet olacağım anlamına geliyor değil mi kanama o kadarla kalmaz bilginiz var mıKasilmayla alakali degildir. Tarlusali birkac gun kullanıp birakacaksin 2 3 gun icinde geliyor adet.
Hayir bilgim yokMerhaba bende kullanıyorum tarlusal bugün çok az bı kan gördüm dahada gelmedi yeni adet olacağım anlamına geliyor değil mi kanama o kadarla kalmaz bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?