arkadaşlar adet gecikmesi yaşıyorum doktor tarlusal verdi kullandım 4 gün oldu biteli hala adet olamadım kullanan varmı kaç gun içinde adet oldu buarada bebek sahibi olmak istiyrum
arkadaşlar adet gecikmesi yaşıyorum doktor tarlusal verdi kullandım 4 gün oldu biteli hala adet olamadım kullanan varmı kaç gun içinde adet oldu buarada bebek sahibi olmak istiyrum
ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO
kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.
ben ilacı 6gün kullanıyoru tam 6gün sonra adet olyorum hep böyle[/QUO
kişiden kişiye değişebiliyor işte. benm arkadaşmda kullndı ancak olmadı sonra testere dişli aslan peçesini kullanmaya karar verdi aktara giderken yolda oldu.
canım bende uğraşıyrm bayadr benim de olmadı ancak rabbim en iyisini bilr. bende pco var ancak 30-31 gnde adet olrdm ve pcolu olduğumu tedaviy başlaynca öğrendm. bebek içn tedaviye başlaynca adtlrm 34 gne kadar uzadı bilmem neden. hem bi kan tahlili yaptr istersen yinede bi arkadaşta kullndı tarlusal oda pculydu adet olamadı doktora gttğnde hamile olduğunu öğrendi. canım şüphen varsa bi tahll yaptr istersen.