Tarlusal kullananlar yardımcı olabilirmisiniz

lekelenem olayini senden hemen once yasadim ama dedigi. gbi sinirlendm tarlusala basladim olurda sinirlenirsen icersen 10 ile 14 gun hap bittikden sonra beklemelisin ve 6 gun kullanmalisin gunde 2 kere olck sekilde.bitkisel olaral hacamat ise yariyor ise yaptir diyicem de simdi bence sirasi deil yoksa on kere hastaneye gidicemde iste sıkıntı.gecici çözüm bunda buldm birde geri cekilmede ayni gun icinde arka arkaya yapmiorz bir gun yapiosak ikinci gun yapmiorz 3.gun yapmiorz nebilm 5.gun yapiosak oteki gun yapmiorz gbi ayni gunde ztn olmaz cnm da mrk ettm illana hamile kalinir denilior sitelerde de zevksuyindan kaliniomus hani kalanlari goreym diorm bir kisi goremedk daha ona sasirdm tmm yumurtlama donemi diede birsey varda ee kimsenin mi o doneme denk gelmez ilsikisi cnm anlamis deilm
Ne kadar süredir evlisin zaten adet düzensiz yumurtlama günü takip edebiliyormusun bilmiyorum da dediğin gibi çekilmede ne kadar denk gelir bilmiyorum

Merhabalar ben 26-28 günde bir adet olurum.çok nadir 3 gün geçikmeli adet olurum.dört gü. Geçince dr a gittim baktı rahim ince dedi.dr stresten dir desi. Yinede gebelik testi yaptı negatif çıktı. Turhusal diye adet söktürücü verdi. Turhusal ın 3.gününde yani dün peçeteye silince açık pembe bir akıntı geldi regl oluyorum dedim. Ama gecede pede bir şey akmamış. Sadece peçeteyle silince geliyor akıntı.bugün turhusal ın 4.günü hala adetim dökülmedi.ilk defa böyle bir şey geldi başıma. Adet belirtimde yok. Sizce neden böyle oldum ben adetlerim çok düzenlidir
Benimde lekelenme seklinde bir hafta sürdü yerleşme kanaması tarifine çok benziyordu 35. günü bekledim dr gitmek için hamilelik varsa diye çünkü herkesde erken görülmeyebiliyirmus tahlilde yada ultrasonda ama çıkmadı bugün de gelmedi adet. Gebelik şüpheniz hala var mı

Benimde lekelenme seklinde bir hafta sürdü yerleşme kanaması tarifine çok benziyordu 35. günü bekledim dr gitmek için hamilelik varsa diye çünkü herkesde erken görülmeyebiliyirmus tahlilde yada ultrasonda ama çıkmadı bugün de gelmedi adet. Gebelik şüpheniz hala var mı
Zaten tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama son ilişkinin üzeri den 5 gün geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum.herhangi bir ilaç ta kullanamadım 2 aydır. Sadece folik asit.sizinde işallah gebeliktendir bu durumunuz

merhabalar ben bir önceki adetim gecikince tarlusal kullandım sanırım bir etkisi olmadı iki hafta sonra ancak adet olmuştum. fakat adetimden iki hafta sonra bir hafta süren kahverengi lekelenme yaşadım gebelik olabilir mi diye şüphelendim yerleşme kanamasına çok benziyordu ama bugün kanda çıkmadı ve ultrasonda gözükmedi sadece küçük bir kist göründü adetim yine gecikti dr tekrar tarlusal verdi , lekelenme için ise kist yapar yada tarlusal yapar diye net bir şey söylemedi kullanmaya kararsızım sizlerden fikir istiyorum kahverengi lekelenmeyi tarlusal yapmış olabilir mi kullanıp bunu yaşayan var mı ?
Tarlusal adet söktürücü bir ilaç. İçeriğinde progesteron hormonu var. Dolayısıyla vücut siz bu ilacı kullandığınız zaman belki henüz regl görmeniz için uygun zaman aralığında değilken ilac etkisi ile o aşamaya geçiş yapmaya çalışıyor. Bu durumda önce rahim içinde yerleşmiş olan bir önceki aya ait eski kan vücuttan atılmaya başlıyor. Vücudun verdiği tepki çok normal ve hamilelik belirtisi de değil. Ek olarak bu süreçte siz de stres yapıyorsanız vücut tamamen baskı altında olduğu için beyinden salgılanan hormonlarla çifte bir baski oluşuyor olabilir. Kendinizi boşuna germeyin ben de kullandım aynı şeyler oldu. Vücudunuzun kendi düzenini kurmasi için biraz müsaade vermelisiniz

Zaten tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama son ilişkinin üzeri den 5 gün geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum.herhangi bir ilaç ta kullanamadım 2 aydır. Sadece folik asit.sizinde işallah gebeliktendir bu durumunuz
sanmıyorum dün 35.gündü kanda çıkardı artık,4 gün kullamışsınız zaten hamile olmadığınıza kanaat getiriyorsanız tamamlayın bence insallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Tarlusal adet söktürücü bir ilaç. İçeriğinde progesteron hormonu var. Dolayısıyla vücut siz bu ilacı kullandığınız zaman belki henüz regl görmeniz için uygun zaman aralığında değilken ilac etkisi ile o aşamaya geçiş yapmaya çalışıyor. Bu durumda önce rahim içinde yerleşmiş olan bir önceki aya ait eski kan vücuttan atılmaya başlıyor. Vücudun verdiği tepki çok normal ve hamilelik belirtisi de değil. Ek olarak bu süreçte siz de stres yapıyorsanız vücut tamamen baskı altında olduğu için beyinden salgılanan hormonlarla çifte bir baski oluşuyor olabilir. Kendinizi boşuna germeyin ben de kullandım aynı şeyler oldu. Vücudunuzun kendi düzenini kurmasi için biraz müsaade vermelisiniz
tarlusal ilk kez kullandım en fazla bitkisel denerim , kullandığımda adetim zaten gecikmişti ovulasyondan da 2 haftadan fazla geçmişti kullanıp bittikten 2 hafta sonra normal adet oldum o adetten daha sonra lekelenme oldu ilk aklıma gelen hamilelikle mi ilgili lekelenme oldu doğal olarak ama dr lekelenmeyi tarlusal da yapmış olabilir dedi ama o da olabilir bu da olabilir diye güvensizlik verdi bende burada kullananların deneyimini öğrenmek istedim ilaç almakta çekimserim

sanmıyorum dün 35.gündü kanda çıkardı artık,4 gün kullamışsınız zaten hamile olmadığınıza kanaat getiriyorsanız tamamlayın bence insallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Şimdi karın ağrım başladı heralde regl olucam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ☺

Ne kadar süredir evlisin zaten adet düzensiz yumurtlama günü takip edebiliyormusun bilmiyorum da dediğin gibi çekilmede ne kadar denk gelir bilmiyorum
ayben yunurtlama gunune denk gelirse yunurta sadece 24 saat yasiyor spermde 4 5 gun yasoyormus ikisinin bulusmasi blmiorm okdr kolaymi yani zevksuyundan mrk ediyorm ciddenyumurtlama gunleri degisiyor bence benim ya düzenki adet yok bende hap kullanmiosam kullaniosam ztn takibe gerek kalmiyor

Benimde tarlusal 3. Gün adetim 17 gün gecikti ama ben en az 32 gün yumurtladım sonra da takip etmedim. Turuncu akıntım geldi peeçeteye rahmime de kramp giriyor bu ay hacemat da yaptırdım acaba gebe olma ihtimalim var mı akıntı normal mı sizde ne oldu

Back
X