tarlusal kullandım adet olamadım

Mistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
144
80
28
34
kızlar tarlusal biteli bir hafta oldu ama hala adet olamadım.
pko luyum.adetn 31. gnu beta hcg baktrdm kandan 0.384 cktı sonra tarlusala başladm ama biteli bi hafta oldu hala adet yok. yoksa hamile miyim diye umut etmeye başladım. geç döllenme olabilr mi. bu ay aşılama olacaktm adetm başlaynca ama tık yok ... ayrıca bu ay glikofaj ve inofolic kullandım. benm gbi olan var mı ?

kızlar tarlusal biteli bir hafta oldu ama hala adet olamadım.
pko luyum.adetn 31. gnu beta hcg baktrdm kandan 0.384 cktı sonra tarlusala başladm ama biteli bi hafta oldu hala adet yok. yoksa hamile miyim diye umut etmeye başladım. geç döllenme olabilr mi. bu ay aşılama olacaktm adetm başlaynca ama tık yok ... ayrıca bu ay glikofaj ve inofolic kullandım. benm gbi olan var mı ?
Tarlusal bitiminde on gün içerisinde olması gerwkiyo aslında . Bi kaç gün daha bekle doktora git bence canim.

Tarlusal bitiminde on gün içerisinde olması gerwkiyo aslında . Bi kaç gün daha bekle doktora git bence canim.
tatlm doktormla görüştüm. 10. güne kadar bekle beta hcg baktır dedi. salı tekrar tahll yaptrcam bakalm
tesekkrler cevabn için

benimde cumartesi bitti ilacım bugun 4. gün ve hala olmadım normalde ilaca başlarım 3. 4. günü olurdum neden olmadım hala anlamıyorum bir de ilac bittikten sonra mı 10 gün beklememiz gerekiyor

Back
X