Tarlusal kullandım hâlâ adet olmadım!!!

Alitapupg

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
23
14
18
23
Arkadaşlar ekim 11 de 10 gün gecikmeyle beta hcg testi yaptırdım sonuç 0.2 çıktı sonra 7 gün sonra tekra doktora gittim oda kan testi yaptı 0.2 çıktı doktorum tarlusol verdi 5 gün kullandım normalde hemen sökerdi 8 gün geçti kullanalı sizce geç döllenme olabilir mi?

Arkadaşlar ekim 11 de 10 gün gecikmeyle beta hcg testi yaptırdım sonuç 0.2 çıktı sonra 7 gün sonra tekra doktora gittim oda kan testi yaptı 0.2 çıktı doktorum tarlusol verdi 5 gün kullandım normalde hemen sökerdi 8 gün geçti kullanalı sizce geç döllenme olabilir mi?
tarlusal bıttıkten sonra 11 gun gecmıstı adet oldum. duphaston bıtımınde daha kısa surede oluyordum .s ılıskıye devam etıysen olabılır de tarlusalla tutar mı orası suphelı:S

tarlusal bıttıkten sonra 11 gun gecmıstı adet oldum. duphaston bıtımınde daha kısa surede oluyordum .s ılıskıye devam etıysen olabılır de tarlusalla tutar mı orası suphelı:S
Bilmiyorum belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm bu sitede bir çok şey okuyorum onun için sordum ve de normalde ben bitki çayları yola zaten regl oluyordum 2 3 gün gecikti günde normalde 36 güne bir adet oluyorum ben en fazla 10 gün gecikirdi ve beta teslerim hep 0 çıkardı acabamı diye düşündum ve hamilelik belirtileri. Çoğu var ben normalde 42 kgyim 2 hafta içinde iştahım çok arttik 46 kg oldum

Hareketsiz misiniz benim yürüyünce çözülür adetim

Hareketsiz misiniz benim yürüyünce çözülür adetim
Yok hatta fazla hareketlilik 3.5 yıldır evliyim ve sürekli ya annem gildeyim yada kayinvalidemdeyim yani ev içinde de sürekli temizlik vs uğraşıyorum. Normalde tarlusal kullandığında sökerdi yada 10.gunun sonunda olurdum bukez farklı oldu ve ilkdefa 0.2 gibi bir sonuç çıktı umarım hamileyimdir kasımın 11 inde ikinci adet tarihim başlayacak o tarihe kadar beklemeli miyim ki doktorum tarlusal kullan adet olursan 2 günü gel olmazsa da gel demişti

Kızlar test yaptım pozitifff cikttiii

Eklentiler

• 1667374733131981067430602885266.webp
    1667374733131981067430602885266.webp
    14 KB · Görüntüleme: 178
Teşekkür ederim canım kaç haftaliktir ki acaba çünkü ben 18 Kasım'da kan testi verdiğimde 02 çıkmıştı 2 Kasım'da 784 çıktı 2.5 3 haftalık olmuştur sanırım degilmi
Baya gel döllenme olmuş canım büyük ihtimalle senin kan verdiğin zamanlarda yumurtan yeni çatlayacak vakte gelmiş. Şuan 3. 5 haftalık gibi bişey bence. Doktor ultrasonla baktığında size hafta söyle

Back
X