tarlusal kullandım hala adet olmadım

ezgiderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
4
2
1
25
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı 2 martta birlikteliğim oldu kazarayla içime boşaldı tam 24.saatte ertesi gün hapı kullandım yumurtlama döneminde değildim pcos var ayrıca 6 Mart'ta adet olmam gerekiyordu ama gecikti 8 martta kan tahlili yaptım negatifti sonra tarlusal kullandım 14 Mart'ta ilacim bitti aynı gün tekrar hcg ölçttürdüm sonuç yine negatifti ama hala adet olmadım ilaç biteli 1 hafta oldu nerdeyse hamile olma olasılığım var mı lütfen cevaplayın

Canım birincisi pcos o kadar kolay hamile kalamiyor malesef yumurtlama gününe denk gelse bile zor pcos sıkıntı biraz test yapmışsın olsaydı çıkardı geç dollenmede olsaydı çıkardı tarlusal 9 gün içinde etki eder stres yaptikcada gecikir sıkıntı yapma gebelik yoktur bence cnm

teşekkür ederim yorumunuz için sitede bir kaç hanımefendinin yorumunu gördüm ondan stres yaptım yani 12 gün geçmişti üstünden mutlaka kanda çıkardı yine test yapmama gerek var mı

teşekkür ederim yorumunuz için sitede bir kaç hanımefendinin yorumunu gördüm ondan stres yaptım yani 12 gün geçmişti üstünden mutlaka kanda çıkardı yine test yapmama gerek var mı
Hayır canım 12 güne geç döllenme bile baya çıkardı sıkıntı yapma bence pcos hastasıyım etki eder tarlusal illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…