O ovulasyon testi kuzumYukaridaki testi yeni mi yaptiniz? Cift cizgi gibu görünüyor ama negatif demişsiniz?
Pokisiktik over in var mı canım? Ovulasyon un böyle çıkması normal eğer varsa. Ben de tarlusal aldım biteli bugün 5. Gün ama hala olmadım on gün hatta 20 gün sonra olan varmış canım senin daha 4 gün olmuş bekleMerhaba kızlar, 5 haziranda son adet günüm. 1 Ay boyunca korunduk. 14 temmuzda doktora gittik gebe değilim. Tarlusal kullandım günde 3 kez. Üzerinden 4 gün geçti adet olacak gibi belirgin olmasına rağmen olmadım. Bu akşam erken gebelik testi yaptim negatif. Son 2 yıldır düzenli adet görüyordum. Mart 27 de kürtaj oldum. Mayis 5 ve haziran 5 de adet olmuştum. Ha birde ovulasyon testi yapıyorum. 4 5 gün de bir çift çizgi oluyor. Bu da bugünden. Acaba noluyorum:)
Daha önce hiç gecikmedi ki bilmiyorum. Doktor 10 gün bekle olmazsan gel dediPokisiktik over in var mı canım? Ovulasyon un böyle çıkması normal eğer varsa. Ben de tarlusal aldım biteli bugün 5. Gün ama hala olmadım on gün hatta 20 gün sonra olan varmış canım senin daha 4 gün olmuş bekle
Tarlusal kullanırken gebe kalanlar olmuş. Bizde son 10 gündür korunmuyoruz. 10 gün bekleyip olmazsam doktora gidicem zaten. Umarım pozitif olur :)On gün bekleyin olmazsanız test yapın
Hızlı gebelik testi yaptim o negatifti. Bu ovulasyon testim.Yukaridaki testi yeni mi yaptiniz? Cift cizgi gibu görünüyor ama negatif demişsiniz?
Bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım yok. Umarım da yoktur:) amin.Pokisiktik over in var mı canım? Ovulasyon un böyle çıkması normal eğer varsa. Ben de tarlusal aldım biteli bugün 5. Gün ama hala olmadım on gün hatta 20 gün sonra olan varmış canım senin daha 4 gün olmuş bekle
Bu ovulasyon testi de negatif ki. Bu koyuluk az yum için gayet silik sizin kş
Evet belki de öyledir. Bir an evvel adet olmayı istiyorum ya gelsin artık. 21 gün oldu gecikeli
Oldum canım hemde 10 gün sürdü. Içim sokuldu resmenelife adet oldunmu acaba sonuc nedir bilgilendirebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?