Tarlusal kullanıp hamile kalan

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Kızlar sağ overimde polikistiğim var sol over temiz 1 yıldır gebelik düşünüyorum son 2 ay klomen inofolic tarlusal kullandım tüm hormonlarım temiz eşimin sonuçlarıda temiz çıktı Allaha şükürler olsun. Benim lh hormonum biraz sınıra yakın bu yüzden adet düzensizliği problemi yaşıyorum. İlk klomen kullanışımda sağ overde 2 yumurtam oluştu yumurtalarım oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyormuş ama ne adet nede gebelik oluşmadı dr tarlusal verdi daha öncede kullanıodum 3. Yada 4. Günü hastalanıyordum bu ayda klomen kullandım bu kez sol overde 2 yumurtam oluştu kendiliğinden gene çatladı yumurta takibi yaptı drum ev ödevi verdi fakat ben gene hasta olamadığım için drum tarlusal verdi ilacım biteli bugün 11. Günüm hala hastalanamadım dr yurt dışında olduğu için ulaşamıyorum dün akıntıyla birlikte minicik pembe bi kanamam oldu akşam kan testi yaptırdım negatif çıktı belki adet olurum die bekledim ama bugün 11. Hün hala gelen bişey yok :KK43: acaba bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ? Geç döllenme olmuş olabilir mi die düşünüyorum. Yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra kan testi sonuç verir? Böyle olup hamile kalan var mı aranızda ?