- 20 Nisan 2025
- 721
- 760
- 18
- 22
- Konu Sahibi mevsimbahar18
Kardeşim 5 gün tarlusal kullandı bırakalı 5 gün oldu hala adet olmadı tarlusal kullanıp adet olmayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 gün 5 tane içmiştim bıraktığımın üçüncü günü regl oldum, ama tabii bu kişiden kişiye göre değişebilirKardeşim 5 gün tarlusal kullandı bırakalı 5 gün oldu hala adet olmadı tarlusal kullanıp adet olmayan var mı ?
Ben gecikmenin 12. günü başlayıp 5 gün kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra başladı reglim. Ama doktor 7 - 10 gün arası başlar demişti.Kardeşim 5 gün tarlusal kullandı bırakalı 5 gün oldu hala adet olmadı tarlusal kullanıp adet olmayan var mı ?
Bir şey sormak istiyorum sonraki reglleriniz düzenli oldu mu ? Bende düzensizlik oldu onun için sormak istedimBen gecikmenin 12. günü başlayıp 5 gün kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra başladı reglim. Ama doktor 7 - 10 gün arası başlar demişti.
İlaçtan sonra ikinci reglimi oldum. İlki zaten ilaçla oldu ikincisi de eski duzenimde olduğu gibi 28. günde oldu.Bir şey sormak istiyorum sonraki reglleriniz düzenli oldu mu ? Bende düzensizlik oldu onun için sormak istedim
Benim adet düzensizliğim oldu devam ediyor anlamıyorum neden olduğunuİlaçtan sonra ikinci reglimi oldum. İlki zaten ilaçla oldu ikincisi de eski duzenimde olduğu gibi 28. günde oldu.
Hamilelikten önce kullanmıştım ben tarlusalı kullandıktan bir ay sonra biraz gecikme olmuştu ama sonraki aylar zamanında olmuştumBir şey sormak istiyorum sonraki reglleriniz düzenli oldu mu ? Bende düzensizlik oldu onun için sormak istedim
Belki altında yatan başka bir neden vardır. Gittiniz mi doktora?Benim adet düzensizliğim oldu devam ediyor anlamıyorum neden olduğunu
Gittim duphaston verdi hormonlar da normalBelki altında yatan başka bir neden vardır. Gittiniz mi doktora?
Anladım benimki de düzelir inşallah teşekkür ederim cevabınız içinHamilelikten önce kullanmıştım ben tarlusalı kullandıktan bir ay sonra biraz gecikme olmuştu ama sonraki aylar zamanında olmuştum
Hamilelikten ne kadar önce kullanmıştınız pekiHamilelikten önce kullanmıştım ben tarlusalı kullandıktan bir ay sonra biraz gecikme olmuştu ama sonraki aylar zamanında olmuştum
Eğer adet aralıkları anormal değişken degilse sorun yoktur inşallah.Gittim duphaston verdi hormonlar da normal
Geçen ay 10 gün geç geldi bu ada 4 gün erken geldi inanın bilmiyorumEğer adet aralıkları anormal değişken degilse sorun yoktur inşallah.
Adet düzenleyici bitkisel kürler mi deneseniz acaba. Ben ne zaman ilaç kullansam bir yeri onarıp on yeri bozuyor. Artık bıraktım her şeyi.Geçen ay 10 gün geç geldi bu ada 4 gün erken geldi inanın bilmiyorum
Her şey deniyorum ve artık psikolojikmen de çok yordu beni bu süreçAdet düzenleyici bitkisel kürler mi deneseniz acaba. Ben ne zaman ilaç kullansam bir yeri onarıp on yeri bozuyor. Artık bıraktım her şeyi.
Eğer gebelik düşünmüyorsanız hiçbir şey yapmayın. Akışına bırakın.Her şey deniyorum ve artık psikolojikmen de çok yordu beni bu süreç
Düşünmüyorum, teşekkür ederimEğer gebelik düşünmüyorsanız hiçbir şey yapmayın. Akışına bırakın.
4-5 ay önce kullanmıştımHamilelikten ne kadar önce kullanmıştınız peki
Teşekkürler cevabınız için4-5 ay önce kullanmıştım