- 25 Eylül 2011
- 347
- 8
- 318
- Konu Sahibi yagmur_gulu
kızlar bende polikistikoverla mücadele ediyorum.birçok yol denedim bitkisel kürler vs. ancak ben fazlaca sancılanıyorum adet görmesemde bunları içtiğimde daha yoğun oluyor sizde de aynı sıkıntı var mı?adet görmeseniz bile sancılanıyor musunuz? en son ilimde ki son doktora gittim ve bana tarlusal verdi daha önce climen kullandım o da bana 1 ayda 6 kilo aldırdı doktorum tarlusalın hem sancılarıma iyi geleceğini hemde kilo aldırmayacağını söyledi...açıkcası ben çok güvenemiyorum kullananlar olarak size sormak istedim tarlusal içip adet olduktan sonra kist tedavisine başlandı mı sizdede? baya yoğun soru trafiği yaşattım size ama aklımda çok fazla soru işareti var mazur görün lütfen:) şimdiden teşekküe ederim hastalıktaşlarım:)))))
Kist tedavisinin tümünde tarlusal kullanılabilir zaten.. Ben doğum kontrol ilacı kullanamıyorum hem kilo aldırıyor hem meme kanserini tetiklediği için doktorum vermiyor artık. Normaldeki sancı enfeksiyondan olabilir.. Bence bitkisel şeyler konusunda her duyduğunuzu yapmayın. Ben tarlusalı çok gecikirse kullanıyorum onun dışında hiç ilaç kullanmadan sadece kiloma dikkat ediyorum ki son olarak 16 ekimde regl olmuştum... Artık kullandım ilacı 10 gün kullandım günde 2 tane. Konu sahibi arkadaşım günde 4 tane yazmış ama bu ilaç bana hep, günde 2 tane 5 gün ya da 10 gün olarak verildi... Bittikten 2-3 gün sonra da regl başlıyor zaten. Nitekim dün başladı :)
Bir de regl araları çok uzayanlar lütfen doktora gidin rahim kanseri riskini arttırır, benim gibi 2,5 ay beklemeyin :s