• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullanıp kaçıncı günde regl oldunuz?

Hanımlar bende gecen ay tarlusal kullandim 4 gun sonra adet oldum simdi tekrar 11 ağustosta baslamam lazim ama aklima bir şey takıldı eger gebelik olustuysa bebege zarar verir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar bende gecen ay tarlusal kullandim 4 gun sonra adet oldum simdi tekrar 11 ağustosta baslamam lazim ama aklima bir şey takıldı eger gebelik olustuysa bebege zarar verir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktor kontrolunde kullanmanızda fayda var adet geçikmesinde 3-5 gun kadar bekleyip doktorda test yaptırıp uygun gorurse kullanın bende bu ay

17 gunluk felan bi gecikme yaşadım bekarım 11 nde olmam gerekıyodu 14 unde gittim kanda sıkıntı yoktu doktor verdı kullandım bitti 6 gun gecti hala yok .. ablama civan percemı aldırdım koca bi brdak demleyıp ıctım .. içtikten 1-2 saat sonra geldi adetim canım

Merhaba;ben de yıllardır 28 günde 1 adet görmeme rağmen 2 aydır gecikmem oldu.Bu ay da olunca doktora başvurdum.Fakat muayene sonrası pembe akıntı geldi.Doktorum tarusal verdi sizce kullanmalı mıyım ?Çünkü günde 1 ya da 2 kere açık pembe şeklinde akıntım var.Ayrıca polikistik over teşhisi de koydu.Teşekkür ederim yardımlarınız için :KK25:

bende 25 günlük bir gecikme yasadım ve tarlusal ilac kullandım 3 gün önce bitti bugün adetim geldi yani bir hafta icinde adeti getiriyor.

merhabalar ben en son 8 ay önce adet olmuştum ve pko teşhisi konulmuştu 2 yıl önce diane 35 kullandım ilk önce çok düzenli kullanmadım 3ay bir 3ay bir kullandım baktım olmuyor yeniden başladım 6 ay düzenli kullandım doktorum 6 ay kullan demişti.düzenli gidiyordu sonra ilacı bıraktım fazlasıyla kilo aldırdı çünkü ama yeniden adet düzensizliği başladı. en sonda insülin direncimin yüksek oldugu ve seker adayı oldugum söylendi. glifor verdiler onun da fazla yan etkisi oldu mide bulantısı bas dönmesi düzensiz bir şekilde devam etti böyle hastalıgım ve suan 8 aydır hasta olaıyorum ve artık psikolojim berbat durumda eczaneden tarlusal aldım glifora yeniden basladım tarlusal biteli 4 gün oldu hala hasta olamadım ve kendimi çok ama çok köti hissediyorum. aşırı gerginim..bu normal mi. biraz daha adet olamazsam kendmi öldürecekişi gibi hissediyorum :(((((

[QUOTE="sempatii, post: 38092 member: Bugün evde gebelik testi yaptm negatif cıktı :KK43: 10 gün daha beklicem sonra tekrar dr gitcem[/QUOTE]

Canim, vakti var demek ki.. Uzme kendini uzulunce de birsy olmuyor ki.. Dr a git ihmal etme kendini .

kızlar ben tarlusal hapı gunde iki tane sabah aksam kullandım doktor 6 gun kullan 10uncu gune kadar adet olman lazm dedi bugun 11.ci gun ve bende hala tık yok bi kere kürtaj oldum ikinci bebeğimde düşük bu adet duzensizlikleri cok kotu bnm gıbı adet gormeyen var mı bu ilacı kullanıp kafayı yemek uzereyimm lutfen bir kiş cewap yazsn

kızlar ben tarlusal hapı gunde iki tane sabah aksam kullandım doktor 6 gun kullan 10uncu gune kadar adet olman lazm dedi bugun 11.ci gun ve bende hala tık yok bi kere kürtaj oldum ikinci bebeğimde düşük bu adet duzensizlikleri cok kotu bnm gıbı adet gormeyen var mı bu ilacı kullanıp kafayı yemek uzereyimm lutfen bir kiş cewap yazsn
Ben 20.günde adet oldum canım ama git bi dr Bnde bnde yumurtalıklarımda tembellik varmş

Back
X