- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
- 133
- Konu Sahibi yagmur_gulu
bende bugün başladım bende pco hastasıyım bu ilacı kullanıp hamile kalan bayağı kişi duydum hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsin inşaallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins cnm ama hamile deilsen adet kanaman cok oluo en azindan bnde ole oldubende bugün başladım bende pco hastasıyım bu ilacı kullanıp hamile kalan bayağı kişi duydum hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsin inşaallh
normalde 3-4 gün sürüyor. 2 aydır adet olmuyorum hayrlısı bakalımins cnm ama hamile deilsen adet kanaman cok oluo en azindan bnde ole oldu
merhaba arkdşlr polikistik yüznden 2 aydr adetm gecikiyo gecen hafta pazrtesi doktara gittim tarlusal adet söktürücü verdi günde 4 tane aldım sabh 2 akşam 2 olmk üzere 3 günde ilaç bitti ilcım biteli 6 gün oldu hala adet görmüş değilim ilacı kullanan yada bilgisi olan varmı ? kaçıncı günde adet görülüyo ?
Mrb arkadaşlar benimde adet duzensizligim var doktor bi kere tarlusal vermişti ilaç bilmeden 10icersinde adet olmuştum bu defa gene verdi ilacım bitti ve 4 5gundur geçiyo adet olmadim açana bendemi polikistik over var cvplarinizi bekliyorum acill![]()
Merhaba,Arkadaşlar merhabalar ben yeni üye oldum pco hastasıyım glifor kullanıyorum adetim yılda 1 kez aksar o da şubata denk geldi Şubat sonu adet olmam gerekirken olmadım 45.güne kadar 4 kez kanda beta hcg baktım negatif tarlusal basladim 6 gün kullandım bugün biteli 2 gün oldu başladığımda leke tarzında kanama oldu hergün bugün biraz daha kırmızıya döndü o renk ama hala tam mens olamadım bu bi kaç güne olurum anlamına mı geliyor yoksa 15 gün böyle leke mi gelir sizce