Tarlusal kullanıp kanaması(Lekelenmesi) olupda hamile kalan var mı?

ismiismi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
32
9
1
38
Merhaba

Tarlusal kullanıp hamile kaldığınızı öğrenip kanamanız yada lekenmeniz oldu mu. Ve daha sonrasında her şey normale döndü mü? Bebek tutundu mu . Konu hakkında bilgi sahibi olan acil yardımcı olurmu.
Aynı zamanda geç döllenme oldu. hcg değerlerim iki gün ara ile
35
50
70 en son dün ölçtürdüm.

Canım ben adet olamamıştım kan değerimde 5 in altındaydı tarlusal vermişti doktor. Kullandım yine adet olamadım. Daha sonra çok doktora gittim hepsi eğer hamile olsaydın tarlusal bebeği tutundururdu zarar vermezdi dedi. Regl olana kadar çok test yaptım ve negatifti.

durumunuz ne oldu merak ettim bende aynı durumda sayilirm
Ben de kullanmıştım hem tarlusal hem de primolut n ilkini kullandım 10 gün adet olmadım sonra diğerini kullandım yine olmadım 10 günde onu bekledim. Test yaptımki hamileyim. Benim bebiş 2 buçuk aylık olmuştu bile dr um bir zararı olmayacağını söyledi bebeğe hormon ilaçları çünkü.

ben 40 gün geciktim en son 6 kasımda adet oldum ocağın 2 sinde doktora gittim testler negatif çıkınca tarlusal yazdi doktor iciyorum şuan ama 4 gündür kahverengi leke geliyor adet olamiyorum hala çok strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…