- 21 Ekim 2021
- 89
- 14
- 48
- 33
- Konu Sahibi pembepandaaa
-
Merhaba ilacı bıraktıktan sonra nezaman regl oldunuzKızlar merhaba
Pcos um ovulasyon takibi yapıyorum ancak çok nadir yumurtlama görüyorum. Adetlerim aşırı düzensiz. Rahim filmi çektireceğim ancak adet görmem gerekiyor doktorumda ilaçsız adet olamadiğimi bildiği için tarlusal yazdı kullanmaya başladım ertesi gün ovulasyonda çift çizgi gördüm. Adetimin 30. gününe denk geliyor. Tarlusal i kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa gün aşrı değerlendirip beklemeli miyim bilemiyorum. Aynı durumu yaşayan yada bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Birinde 12. gün olmuştum bi keresinde de 8. gün oldum.Merhaba ilacı bıraktıktan sonra nezaman regl oldunuz
Çok geç getiren ilaç deseneBirinde 12. gün olmuştum bi keresinde de 8. gün oldum.
Aslında öyle değil herkeste aynı etkiyi yaratmaz bence. Bende pcos var ileri derece. İlaçsız adet göremiyorum o sebeple böyle olduğunu düşünüyorum. Çok çok önceden (10 yıl öncesi) kullandiğimda böyle olmuyordu en geç 5. günü adet görüyordum ama o zamanlar pcos hafif düzeydeydi ve hiç değilse 2 ayda birde olsa adet görüyordum. Şiddeti arttıkça gecikme süreside uzadı maalesefÇok geç getiren ilaç desene4 gün bitti 5. Gundeyim bakım nezaman gelicek
Çok geç getiren ilaç desene4 gün bitti 5. Gundeyim bakım nezaman gelicek
Kendi kendine adet olamamak çok zor ben yaptığım küre bagliyorum bu ay ama belkide olmaz erken menepoz var 5. Gun hala gelmediAslında öyle değil herkeste aynı etkiyi yaratmaz bence. Bende pcos var ileri derece. İlaçsız adet göremiyorum o sebeple böyle olduğunu düşünüyorum. Çok çok önceden (10 yıl öncesi) kullandiğimda böyle olmuyordu en geç 5. günü adet görüyordum ama o zamanlar pcos hafif düzeydeydi ve hiç değilse 2 ayda birde olsa adet görüyordum. Şiddeti arttıkça gecikme süreside uzadı maalesef
hangi kürü uyguladın canım senKendi kendine adet olamamak çok zor ben yaptığım küre bagliyorum bu ay ama belkide olmaz erken menepoz var 5. Gun hala gelmedi
Soğan kürü ictim canim yahangi kürü uyguladın canım sen
Onu bende denemiştim ama 1 ay zor yapabildim açıkçası faydasını da görmedim canım. Şu an macun kullaniyorum 3. aya başladim sanki onun etkisi oldu gibi 1 kasımda tarlusal ile adet oldum çok az geldi 2 gün sürdü sürmedi 13 kasımda tekrar oldum.Soğan kürü ictim canim ya
Ne macunu peki clife falan mı canim ay bende tez vakitte olsam insan istermi regl olmayı valla istiyorum olsak ayri dert olmasak ayri dertOnu bende denemiştim ama 1 ay zor yapabildim açıkçası faydasını da görmedim canım. Şu an macun kullaniyorum 3. aya başladim sanki onun etkisi oldu gibi 1 kasımda tarlusal ile adet oldum çok az geldi 2 gün sürdü sürmedi 13 kasımda tekrar oldum.
Bende öyleyim inan ki olayım diye dört gözle bakıyorumNe macunu peki clife falan mı canim ay bende tez vakitte olsam insan istermi regl olmayı valla istiyorum olsak ayri dert olmasak ayri dert
Naturallen erkek macunu esim kullandı çok fayda etti bize bende clife kullandım 1kavanoz daha var ama şuan korkudan hic bise kullanmıyorumBende öyleyim inan ki olayım diye dört gözle bakıyorumC life kullandım 2 kavanoz canım şimdi 3. kavanozumu naturallen aldım. Onu kullaniyorum bakalım.
eşiniz macunu ne kadar kullandı ? Ne kadar süre sonra etkisini gördünüz acaba ?Naturallen erkek macunu esim kullandı çok fayda etti bize bende clife kullandım 1kavanoz daha var ama şuan korkudan hic bise kullanmıyorum
1 haftada bile etkimemişti 1 ay kullandik boz ciddi artış olmuştu sonra ara verdim 2 ay kullandik bu arpalar ara verdik abartıp zararda etsin istemiyorumeşiniz macunu ne kadar kullandı ? Ne kadar süre sonra etkisini gördünüz acaba ?
kaç gün sonra regl oldunuz.Çok geç getiren ilaç desene4 gün bitti 5. Gundeyim bakım nezaman gelicek
Tam 70 gün sonra tarlusal kullandım rel olmadım sonra domtor başka ilaç verdi 15 gün kullanim soneasi reglim geldi şükürler olsunkaç gün sonra regl oldunuz.
BeN çok kötüyüm ya. 40 gün oldu benimde. Tarlusal verdi doktor. Bugün 5. Günüm, hâlâ tık yok. Karnım davul gibi şiş. Göğüslerim sızlıyor. Test yapıyorum negatif çıkıyor. Bedenen ve ruhen çok kötüyüm.surekli bir çare arıyorumTam 70 gün sonra tarlusal kullandım rel olmadım sonra domtor başka ilaç verdi 15 gün kullanim soneasi reglim geldi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?