Tarlusal kullanipta adet olamayanlar yardimm :(

gamzemustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
201
107
103
31
Kizlar gecen ay adetim ayin 9unda olmustu bu ay gecikti ve eczaneden tarlusal alip kullandim ama hala adet olmadim ve hic bi adet belirtimde yok . Zaten adetlerim hep duzensiz oluyodu ama tarlusalu 2 gun kullaniyodum hemn adet oluyodum simdi bi kutuyu bitrdim ama tik yok . Acaba erken menepoz belirtisi mi bu :(

Keşke bi kan verip kullansaydin bence bi doktora git normalde olman lazm kaç gun oldu ilacin biteli

Keşke bi kan verip kullansaydin bence bi doktora git normalde olman lazm kaç gun oldu ilacin biteli
Canim bu ayin 15in kan verdim 0.4 cikti negatif . Ertesi gun tarlusal kullanmya basladim 7 gun oldu biteli ama yumurtlamam kan verdikten 3 gun sonra oldu acaba yumurtlama gec oldugu icin mi gecikti

Canim bu ayin 15in kan verdim 0.4 cikti negatif . Ertesi gun tarlusal kullanmya basladim 7 gun oldu biteli ama yumurtlamam kan verdikten 3 gun sonra oldu acaba yumurtlama gec oldugu icin mi gecikti

mormalde ılaç bttıktan 3-4 gun sonra olur eger duzenlı içtysen bnce bı kan ver yarın

benim bu ay başıma geldi aynı sey ilaç bittikten 19 gün sonra oldum bazen böyle olabiliyor dedi dr.

Bende biraz once lavobya girdim bi damla kan geldi kasiklarimda da agri basladi bu gece adet gorucem buyuk ihtimalle :) ve o kadar rahatladim ki acaba bebis mi var diye dusunmekten bikmistim

benim bu ay başıma geldi aynı sey ilaç bittikten 19 gün sonra oldum bazen böyle olabiliyor dedi dr.

bugün benim 11. günüm. normalde 4 5 gün sonra olurdum. bu sefer olamadım. çıldırıcam. işten izin alamadığım için doktora da gidemedim bir türlü. yazdığını görünce az da olsa rahatladım.

Bende bu ilacı kullandım bugün ilaç biteli 14. Gün oldu Hale’n adet göremedim. Doktor kan tahlili yaptır dedi yaptırdım negatif çıktı. Geçenkinde ilaç bittikten 7 gün sonra oldum bu sefer neden olamadım anlam veremedim.

Back
X