- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
- Konu Sahibi IrmakNarin
Merhaba kızlar ben en son 14 şubatta adet oldum adetim normalde hep düzenlidir 35 günde bir. Olurumm 20 martta olmam gerekiyordu olmadim 23 martta kan testi yaptim negatif cikti 30 martta hastaneye gittim doktor ulturasyondan baktı kan testi yapti yine negatifti tarlusal yazdı bunu kullandiktan sonra olursun dedi ilacı bitireli 13 gün oldu ama hala olmadim böyle olupta sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi bana yardmcı olabilirmisiniz lütfenn
Hamile kalmayı cook istiyorum cevremdekiler stresten böyle olmustur diyorlar ama ben stresten oldugunu düsünmüyorum Adet günümden 29 gün gecti stres yaptigim günleri hatırlıyorum üstnden 5 gün gectigi felan oluyordu ama sonradan mutlaka adet olurum ilk defa böyle bisey yasiyorum napmam lazim ?
Hamile kalmayı cook istiyorum cevremdekiler stresten böyle olmustur diyorlar ama ben stresten oldugunu düsünmüyorum Adet günümden 29 gün gecti stres yaptigim günleri hatırlıyorum üstnden 5 gün gectigi felan oluyordu ama sonradan mutlaka adet olurum ilk defa böyle bisey yasiyorum napmam lazim ?