damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #1 tarlusal kullandım adet oldum geçen ay ama bu ay yine olmadım önceden kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı ve hamilelik yoktur dimi
tarlusal kullandım adet oldum geçen ay ama bu ay yine olmadım önceden kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı ve hamilelik yoktur dimi
A Asdferg Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 257 83 18 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #2 damlabenn .!.: tarlusal kullandım adet oldum geçen ay ama bu ay yine olmadım önceden kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı ve hamilelik yoktur dimi Genişletmek için tıkla... Kullandığın ay etkisini gösterir o genelde bendede aynısı oluyodu
damlabenn .!.: tarlusal kullandım adet oldum geçen ay ama bu ay yine olmadım önceden kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı ve hamilelik yoktur dimi Genişletmek için tıkla... Kullandığın ay etkisini gösterir o genelde bendede aynısı oluyodu
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #3 Asdferg .!.: Kullandığın ay etkisini gösterir o genelde bendede aynısı oluyodu Genişletmek için tıkla... yok oldum o ay kullandığımda zaten ama düzene girmedi adetim olmam lazım olmadım hala ilaç kullanmafım ama
Asdferg .!.: Kullandığın ay etkisini gösterir o genelde bendede aynısı oluyodu Genişletmek için tıkla... yok oldum o ay kullandığımda zaten ama düzene girmedi adetim olmam lazım olmadım hala ilaç kullanmafım ama
A Asdferg Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 257 83 18 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #4 damlabenn .!.: yok oldum o ay kullandığımda zaten ama düzene girmedi adetim olmam lazım olmadım hala ilaç kullanmafım ama Genişletmek için tıkla... Düzene sokmuyo zaten sadece kullandığın ay gelmesini sağlıyo
damlabenn .!.: yok oldum o ay kullandığımda zaten ama düzene girmedi adetim olmam lazım olmadım hala ilaç kullanmafım ama Genişletmek için tıkla... Düzene sokmuyo zaten sadece kullandığın ay gelmesini sağlıyo
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #5 Asdferg .!.: Düzene sokmuyo zaten sadece kullandığın ay gelmesini sağlıyo Genişletmek için tıkla... gebelik yoktur dimi olsaydı öteki ay olmazdım
Asdferg .!.: Düzene sokmuyo zaten sadece kullandığın ay gelmesini sağlıyo Genişletmek için tıkla... gebelik yoktur dimi olsaydı öteki ay olmazdım
A Asdferg Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 257 83 18 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #6 damlabenn .!.: gebelik yoktur dimi olsaydı öteki ay olmazdım Genişletmek için tıkla... Hapı içmeden önce doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim hamilelik varsa düşüğe sebep olur adet getirici ilaçlar
damlabenn .!.: gebelik yoktur dimi olsaydı öteki ay olmazdım Genişletmek için tıkla... Hapı içmeden önce doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim hamilelik varsa düşüğe sebep olur adet getirici ilaçlar
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #7 Asdferg .!.: Hapı içmeden önce doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim hamilelik varsa düşüğe sebep olur adet getirici ilaçlar Genişletmek için tıkla... yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif
Asdferg .!.: Hapı içmeden önce doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim hamilelik varsa düşüğe sebep olur adet getirici ilaçlar Genişletmek için tıkla... yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif
A Asdferg Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 257 83 18 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #8 damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo
damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #9 damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Asdferg .!.: Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo Genişletmek için tıkla... hiçbirşeyim çıkmadı ultrasonda baktılae ama ben anlamadım ya
damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Asdferg .!.: Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo Genişletmek için tıkla... hiçbirşeyim çıkmadı ultrasonda baktılae ama ben anlamadım ya
A Asdferg Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 257 83 18 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #10 damlabenn .!.: hiçbirşeyim çıkmadı ultrasonda baktılae ama ben anlamadım ya Genişletmek için tıkla... Stresten olabilir
damlabenn .!.: hiçbirşeyim çıkmadı ultrasonda baktılae ama ben anlamadım ya Genişletmek için tıkla... Stresten olabilir
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 28 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #11 damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Asdferg .!.: Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal
damlabenn .!.: yok bütün testlerim yapıldı hormon testim ondan sonra kanda gebelik falan hepsi negatif Genişletmek için tıkla... Asdferg .!.: Kistiniz filanmı var adet gecikmesi neden oluyo Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal