Tarlusal ve kanama kızlar bakar misiniz?

capque

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
202
169
303
Herkese merhabalar. Bu ay adetim 4gun gecikince dr a gittim kan testi negatifti ultrasonda da bişey görünmedi bana günde 3 tarlusal adet söktürücü verdi. Sonrasında menogon ve catlatma iğnesi tedavisine başlayacaktık. Okuduğum kadarıyla herkes tarlusaldan sonra adet oluyor. Ben dün tarlusalin bitimine 1gun kala pembe pembe lekelenmeye başladım. Bugün de aynı şekilde devam ediyor. Dün akşamdan beri lavaboda akan pencereye gelen pembe akintim var ama tam çözülmedi. Dr u arıyorum ulaşamıyorum. Birinci sorum son bir hap kaldı onu içsem mi? Ikinci sorum adetin 3.günü iğneye başlayacağım adetin 1.günü olmuş oluyor mu dün akşam başlayan olay?

İdrar testi yap bakalım ne çıkacak
Hapı içsen de içmesen de sağlıklı bir bebekse tutunur zaten ama ilk önce idrar testi yap
Sonucunu yaz mutlaka canim

Canım 4gun geçtiğinde hassas testlerden yapmıştım negatifti sonra kanda da negatif cıktı onun üzerine başladım zaten ilaca. Gebelik yoktur diye düşünüyorum.Zaten test de kalmadı elimde.

Sen yine al bende 1 gün öncesine kadar negatif Di 6 gün geçtik den sonra ikinci çizgi çıktı

Son hapı içmene gerek yok canım. Kanama başlamış muhtemelen. Herzaman bittikten sonra olur benım ama.

Evet ben de öyle okumuştum ama bende erken oldu hayirlisi olsun bakalım hakkımızda. Daha neler göreceğiz yaşayacağız bu yolda kim bilir

Back
X