Tarlusal kullanımı

niho2293

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
3
0
31
Merhaba Arkadaşlar,
241 gündür adet olmuyorum. Doktora gittğimde pco olduğumu biliyordum. Tiroid bezlerm de zaten senelerdir tam çalışmıyor. Ayrıca insülin direncim de varmış. Tarlusala başladım, çünkü 8,5 aydır adet olamamak haliyle beni çok gerdi. Dün akşam bir tane bu sabah bir tane içtim ve baktığımda azıcık hafif bi açık pembe akıntımın geldiğini gördüm.

Şimdi sorum şu yönden. Devam edeyim mi kullanmaya yoksa bırakıyım mı? Bu gece daha bi hap alıyım mı yoksa almıyım mı? Kafam çok karıştı

Ben o ilacı bitirip adet olmam şanslısınız
Gerçekten yoğun bir kanama geçirdim. Ama çok iyiyim. Bundan bir sene önce chromadinon kullanmıştım, o beni depresyona sokmuştu ama tarlusal çok çok iyi geldi. Kutuyu sabırla bitirdim, ve 12 gün adet oldum. Geçti gitti çok şükür🙂

Merhaba Arkadaşlar,
241 gündür adet olmuyorum. Doktora gittğimde pco olduğumu biliyordum. Tiroid bezlerm de zaten senelerdir tam çalışmıyor. Ayrıca insülin direncim de varmış. Tarlusala başladım, çünkü 8,5 aydır adet olamamak haliyle beni çok gerdi. Dün akşam bir tane bu sabah bir tane içtim ve baktığımda azıcık hafif bi açık pembe akıntımın geldiğini gördüm.

Şimdi sorum şu yönden. Devam edeyim mi kullanmaya yoksa bırakıyım mı? Bu gece daha bi hap alıyım mı yoksa almıyım mı? Kafam çok karıştı
Tarlusal içme bende de pko var , Duphaston al 241 gün pko da çok beklenmedik bi durum değil ben bikeresinde bi sene olmadım adet inositol kullan hemen eczaneden al kendine ve duphaston konusunda yardımcı olabilirim

İnsülin direnci , pko ve tiroid hastasıyım , her beden aynı olmasa da aşırı benzer şeyler yaşadım ve düzene koydum yardım edebilirim özelden ulaşırsan Hall ederiz üzme kendini

Tarlusal içme bende de pko var , Duphaston al 241 gün pko da çok beklenmedik bi durum değil ben bikeresinde bi sene olmadım adet inositol kullan hemen eczaneden al kendine ve duphaston konusunda yardımcı olabilirim

İnsülin direnci , pko ve tiroid hastasıyım , her beden aynı olmasa da aşırı benzer şeyler yaşadım ve düzene koydum yardım edebilirim özelden ulaşırsan Hall ederiz üzme kendini
Pko tiroid ve artı insğlin direnci bende de var. İnotisol kullandım, gayet iyi gelmişti, ama artık fayda etmiyordu. Doktor metformin verdi. Duphaston nedir?

Pko tiroid ve artı insğlin direnci bende de var. İnotisol kullandım, gayet iyi gelmişti, ama artık fayda etmiyordu. Doktor metformin verdi. Duphaston nedir?
İnositol kaç ay kullandınız ? uzun süre kullanmak gerekiyor iyi gelmişti fayda etmiyor diyorsunuz ama bende ilaçsız adet olmayanlardandım sadece inositolle adet olabiliyorum. Metformin insülin direnci için şeker hapı duphaston da Adet düzenini yoluna koymak için veya hamile kalmaya calışan kadınlar için. içinde progrestan var kombinasyonlu bir ilaç hem Adet düzenleyici hemde bebeğin tutunması için bir ilaç.

Metformin verdiyse ozaman onunla devam et bekle şeker hapı da düzenleyebiliyo adeti ama sabırlı olmalısın. Kilo vermelisin Metformin düzenli kullanıp beslenmene dikkat edersen etkisini görürsün , Metformin kullanıp eğer beslenmene dikkat etmezsen kilo bile aldırır çünkü insülin için verilen ilaçlar sadece zayıflatmaz dikkat edilmediğinde dehşet kilo bile aldırır :)

Bol su ve yürüyüş yumurtalıkları çalıştırır günlük 2 litre su huy edinmek gerekiyor.

Ben kendim çooook sıkıntı çektim hemde çok anlatsam bitmez. Ama başardım yani dikkat edince pkoyla nasıl yaşanır öğreniyorsun. Pko da hareket su içme ve Akdeniz usulü kilit noktası.

X