Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç gün kullandınız acaba? Benimde reglim 2 aydır çok duzensiz bu ay hic olamadım, tarlusal verdi eczane, günde 2 kere 5 gün kullanacaksın dedi, bugun baslıyorum ama bilemedim nette yorumlar kötü anormal bir yan etki yaşadınızmı
Kaç gün kullandınız acaba? Benimde reglim 2 aydır çok duzensiz bu ay hic olamadım, tarlusal verdi eczane, günde 2 kere 5 gün kullanacaksın dedi, bugun baslıyorum ama bilemedim nette yorumlar kötü anormal bir yan etki yaşadınızmı
Dr 2 kutu daha verdi ilaç bitti 1 kutu olamadım 5 gün oldu vajinal kuruluk memelerde şişlik oldu normalmiş 10 gün kullan olursun dedi bugün baslayacam hiç olmamakta çok kotu 15 gün gecikti bende polikistik over varmis