Tarlusal

Latrisstesedudiable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
22
5
1
21
aranızda tarlusal kullanan var mı adet gecikmemin 4. günü bu gün başladım hiç bi kistim vs yok olarak biliyorum testlerim negatif ama göğüslerimde dünden itibaren acayip bir ağrı var ve sanki rahmim sıulu ve hateketlendi gibi hissediyorum

Ben kullandım ilaç biteli bugün 7. Gün ama adet olamadım göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda adet olacak gibi his var ama gelen giden yok.

Ya kızlar bende öyleyim tarlusal biteli 7 . Gün göğüs hassasiyeti yaparmi tarlusal göğüslerin ucu aciyor .

Merhaba tarlusaldan kaç gün sonra adet oldunuz. Benim 10 gün bitti hala olmadım . Yumurtalık rezervim az ve hsg den sonra yoğun kanamam olmuştu ve daha adet olmadım
Mrb tam 12 gün sonra sanırım ilaçları düzenli kullanmak gerekiyor ben saatlerine pek uyumadım çok geçmiş olsun size.

Bencede pko var ama 2 buçuk yaşında kızım hiç öle demeyin bu arada bende yaşadım yerlesme kanamasi

Bencede pko var ama 2 buçuk yaşında kızım hiç öle demeyin bu arada bende yaşadım yerlesme kanamasi
Yaaa Allah bağışlasın.Normal yolla mı gebe kaldınız?Ya ben daha öncede bu lekelenmeleri yaşadım o yüzden sıfır umut.Bugünde iç çamaşırımda gördüm kahve leke aha dedim bugün geliyor adet gene gelmedi.

Rahim filmi sonrası bide.prolakton ilacı kullanirken kaldım..

Hiç bilmiyorum ben özelde çektirdim devlette nasıl ilerler bilmiyorum ama sık idrar enfeksiyonu geçiriyorum diye bir araştırma eğitim hastanesinde ki jinekolohlara söylerseniz ozaman rahim filmi cekebilirler .Polalaktin vücudumuzda bir hormon süt üretiminden sorumlu hamilelikte yükselir ama bu hormonu beyin yönetiyor stres olunca da yükseliyor ve hamile kalamıyoruz bunu düşüren ilaç içtim.
Rahim filmini devlette isteğe bağlı olarak çekiyorlar mı?Ben hiç çekilmedim 1 sene oldu evleneli bu ay klomen tedavisine başlayacaktık ama regl gelmiyor malum.Dediğiniz ilaç ne ila

Rahim filmini devlette isteğe bağlı olarak çekiyorlar mı?Ben hiç çekilmedim 1 sene oldu evleneli bu ay klomen tedavisine başlayacaktık ama regl gelmiyor malum.Dediğiniz ilaç ne ilacı
1 sene olduysa hsg ister zaten doktorunuz. Ara lekelenmeler bende de oluyordu, polip kaynaklıymış. Sizde de polip vardır demiyorum tabii ki ama araştırılması gereken bir durum. Devlette çekiliyor ama biraz ağrılı oluyor, özelde anestezili çekilebiliyor

Anladım canım devlete gittim çekmiyorlarmış.Smear testi yaptırdım bugün.kistim 5 cm olup büyümüş duphaston kullanıcam adet olmak için.Sence hsg yi hemen mi çekileyim yoksa klomen kullandıktan sonra sonuç almazsam ozaman mı

Nerede yaşıyorsunuz? 1 yıldan sonra çekiyorlar çünkü hsg yi ama size neden hsg istememişler anlayamadım. Klomenden sonra sonuç alamazsanız çektirmeniz daha iyi olur bence çünkü zor bir süreç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…