Tarlusal

PowerPuffs

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
249
95
18
Arkadaşlar merhaba adetlerim çok düzensiz son iki aydır tarlusalla adet oluyorum her ay ilaç bittikten iki veya en geç üçüncü günde adet ölüyordum bu ay yine kullandım bugün 6. Günüm adet olmadım kasık ağrım var benim gibi olan var mı acaba ilişkiye de girdik eşimle hamile miyim diye şüphe de etmiyor değilim hamile kalanlar varmış tarlusalla benim gibi olan var mı acaba böyle bı şey yaşayan

Benimde adetlerim düzensiz söktürsün diye tarlusal kullandım yine olmayınca test yaptım hamileymişim

Bebeğe zarar veriyor filan diyenler var öyle bı sorun düşük riski filan yaşadınız mı acaba

Bebeğe zarar veriyor filan diyenler var öyle bı sorun düşük riski filan yaşadınız mı acaba
Hayır benim abimin eşi de tarlusal kullanmıştı bebeğe herhangi bir zararı olmadı. Ozamanlar doktoru tarlusal gebelik varsa bebeği tutunduruyor gebelik yoksa söktürüyor demişti hakikatende bi sıkıntı yaşamadı. Henüz 6+4 teyim daha yeni gebelik ama şimdiye kadar şükür bi sorun yaşamadım

İnşallah yaşamazsın canım benim bende öyle duydum bakalım biraz daha bekleyip bende test yapicam 4 gün daha bekleyip inşallah bende hamileyimdir pek umutlanmak istemiyorum daha sonra hayal kırıklığı oluyor

İnşallah yaşamazsın canım benim bende öyle duydum bakalım biraz daha bekleyip bende test yapicam 4 gün daha bekleyip inşallah bende hamileyimdir pek umutlanmak istemiyorum daha sonra hayal kırıklığı oluyor
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin varsa

Şükür bugün kontrolümüz vardı bi sıkıntı yok şimdilik
Ay maşallah bende 2 doz kullandım sonra şüphelendim şimdi bi test yaptım o da ne olduğu anlaşılmıyo var mı yok mu ilk kez kullandığım bi marka yorumlayamıyorum 😞

Ay maşallah bende 2 doz kullandım sonra şüphelendim şimdi bi test yaptım o da ne olduğu anlaşılmıyo var mı yok mu ilk kez kullandığım bi marka yorumlayamıyorum 😞
İdrarı çok damlattıysanız dağılmış olabilir yada çok silik çıkmış olsa bile içmeyin bikaç gün daha bekleyin

İdrarı çok damlattıysanız dağılmış olabilir yada çok silik çıkmış olsa bile içmeyin bikaç gün daha bekleyin
Bekleyeyim değil mi 3 gün sonra bidaha yaparım

Eklentiler

• Screenshot_20231003_205214_Photo Editor.webp
    Screenshot_20231003_205214_Photo Editor.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 90
Back
X