Tarlusal

Benim doktorum hep strese bağlar herşeyi sakın stres yapma ben tedaviye başladığımda ilk ay tuttu ama bebeğim üç aya kadar yaşayabildi o yüzden herşeyde vardır bı hayr bunu sakın unutma canım
Kesinlikle öyle. Bu ara daha az stresim var çok şükür. Stres çok etkiliyo

Merhaba bende tüp bebek sonrası düşük yaşadım 52 gündür adet olmuyorum tarlusal kullandım 12 gün oldu hala adet olmadım bugün 2. Tarlusal a başladım 😞tekrar tüp bebek yapacağım daha önce 3 kürtajım var adetim gecikmemişti sopan kürü denesem mi

Merhaba bende tüp bebek sonrası düşük yaşadım 52 gündür adet olmuyorum tarlusal kullandım 12 gün oldu hala adet olmadım bugün 2. Tarlusal a başladım 😞tekrar tüp bebek yapacağım daha önce 3 kürtajım var adetim gecikmemişti sopan kürü denesem mi
Bence ilaç kullanırken soğan kürü deneme canım ikinci tarlusalla başlamışsin bide zaten ilaçlar hormonları çok etkiliyor her ilaç kullandığım garip yan eetkileri oluyor bende mesela bu seferki klomen kullanımında bugün 3. Günüm hamile gibi bende uyku yapıyor ben kullanma derim bide strese girme bende 10 güne kadar olamamıştım strese girdim he bide yalan yok hamile miyim diye umutlandim doktor stresten geçikmistir dedi

Bence ilaç kullanırken soğan kürü deneme canım ikinci tarlusalla başlamışsin bide zaten ilaçlar hormonları çok etkiliyor her ilaç kullandığım garip yan eetkileri oluyor bende mesela bu seferki klomen kullanımında bugün 3. Günüm hamile gibi bende uyku yapıyor ben kullanma derim bide strese girme bende 10 güne kadar olamamıştım strese girdim he bide yalan yok hamile miyim diye umutlandim doktor stresten geçikmistir dedi
Haklısın teşekkürler çok sıkıldım bu durumdan 😥

Haklısın teşekkürler çok sıkıldım bu durumdan 😥
Tüp Bebek tedavisi yerini bı tane doktor var duymuşsundur belki dr.mfk onun takviyelerini denedim mi hiç baya insana umut oluyor bende takip ediyorum onu eğer ilk tedavi uyguladığımda tutmasaydı bende onun takviyelerinden alicaktim

Biliyorum arkadaşım aldı bi işe yaramadı ben normal yolla 3 defa hamile kaldım hemen de olmuştu ama kalbi duruyor düşük oluyor benim sebep yok daha sağlıklı olur düşüncesi ile tüp b yaptık ama Malesef 😏

Arkadaşlar merhaba adetlerim çok düzensiz son iki aydır tarlusalla adet oluyorum her ay ilaç bittikten iki veya en geç üçüncü günde adet ölüyordum bu ay yine kullandım bugün 6. Günüm adet olmadım kasık ağrım var benim gibi olan var mı acaba ilişkiye de girdik eşimle hamile miyim diye şüphe de etmiyor değilim hamile kalanlar varmış tarlusalla benim gibi olan var mı acaba böyle bı şey yaşayan
Bir şey sormak istiyoeum tarlusalı tam kutu mu kullandınız

Back
X