cnm öncelikle şunu söylemeliyim bu aralar ardı ardına haberlerin var haber alıcaksın çok temiz bi kalbin var hep karşındakileri birinci sırada tutuyorsun ve buna dikkat etmelisin burda çok nazar ve dedikodu gördüm sende nazar olunca rahatsızlanıyorsun ve sen bunu hissediyorsun yoğun bi yorgunluk oluyor falında bi eşşek gördüm bu sabır demektir çok sabır gerektiren bi olay yaşayacağın anlamına geliyor bi anahtarın var sansın senden yana döneceği bi anahtar birşey içn dua etmişsin bunu o anahtar olarak yorumladım sürekli karşılıklı konuşan kuşların var burda sen bunları hiç dinlemiyorsun burda bi bayan var esmer bu kişi sen bunun kıskançlığının farkındasın ama acabaların var bununla ilgili senin suanki sıkıntın dah çok maneviyatla ilgili kendini bu aralar herşey soyutlamışsın etrafın dört duvar gibi hissediyorsun esmer olan erkekle burda görüşmen var ama bu görüşmen birazcık tatsız geçicek bu yakınlarda senin onunla tartışman çıktı kırgınlıkların var sanki biraz sormak istediklerini sor cnm