Gecmisinde bi kalp acisi cekmis olabilirsin ask acisi yada askta ucuncu bir kisi gibi bazi uzuntulu seyler. Eger boyle bisey yasamadiysanda kalbini duyguladuygularini arka plana atip tamamen mantiksal kararlar vermis ve bazi bagimli oldugun seylerden kurtulmus olabilirsin. Biraz depresyon sureci olabilir gecmisinde. Suan kendi icine yonelmis bi manevi arayis icindesin. Alcak gonullu agirbasli ve bilge bir yapin var. Sezgilerinin guclendigi ince eleyip sik dokuma evresindesin. Sezgileri guclu deneyimli birinden bir yardim fayda gorebilirsin is ve egitim amacli bi yolculukta soz konusu olabilir gelecekte ise guven basari ve sayginlik soz konusu. Girisimler olumli seyredicek bazi egitimler alabilirsin dinsel anlamda mneviyat dahada yonelebilirsin. İyi niyetlisin ve ahlaki degerlere onem veriorsun is hayatinda olumsuzluklarla karsilasirsan ilkelerinden asla odun verme. Bilgilenme ve akademik egitim dunyasi soz konusu olabilir bir buyuk yada ogretmenden yardim gorebilirsin evlenme istegindede olabilirsin.