tarot bakan varmi aranizda bi sorum olucakti :(

Gecenin ilerleyen saatlerinde figürlü migürlü tarot kartları. En sevdiğim konu yanlış yerde, bir de yardım edilecek şey ne ki merak ettim

Anlamadım siz tarot bakıyorsunuz falla ilgili mi bir şey soracaksınız yoksa bir başka bir durum var faldan mi yanıt almak istiyorsunuz

Hayir canim, Tarot baktirmak istiyorum..

Bi cikmazin icindeyim, kendime göre( ve bunun yanitini almak istiyorum.. belki sacma gelebilir kimileri icin fakat.. bilemiyorum, suan ihtiyaçim var...

Hayir canim, Tarot baktirmak istiyorum..

Bi cikmazin icindeyim, kendime göre( ve bunun yanitini almak istiyorum.. belki sacma gelebilir kimileri icin fakat.. bilemiyorum, suan ihtiyaçim var...
Bence sen farklı bir konu açıp sıkıntının anlat. Burdaki kadınlar çok akıllıdır, sorularına cevap bulurlar. Falla eylem yapılması tabii biraz garip ama demekki o kadar bunalmissin. Fal sonuçta ,gerçekçiliği yokki. Bence sen derdini anlat daha faydalı olur

Bazen çok saf olabiliyorum neye inanicağimida bilmiyorum,
benim bi samimi arkadaşm vardi ama bazen tuaf hareketleri vardi, ne bilim mesela.. yolda yururken, arkamizda erkekler de vardi birden bire sen en son nezaman camiye gittin? Bak, beni örnek al, ben heb camiye gidiyorum.. konu tam alakasizdi.. anliyamadim? Herneyse bu kizla sammiydim, ama bazen tuaf baktigini gorurdum ama bi taraftan iyi davraniyordu.. ikimiz bi yerde calisiyorduk.. sonra o cikmaliydi.. ben calisiyordum anneside orda calisiyordu sonra baktim arkadasimin annesi mudure soyle soyle konusmalarini duydum: mudur: merak etmeyin hal edicegim dedi, sonra mudur yukariy geldi.. evet bugun senin son gunun.. felan filan sonra ogrendimki benim yerime arkadasim calisiyordu... aklimda kurcaladim acaba annekiz bir olup is mi cevirdi? Suan konusmuyoruz cunku calismaya ozaman gercekten ihtiyacim vardi... acaba gunahinimi aliyorum cikamiyorum

Sagol canim.. yazdim bu ara derdimi alta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…