- Konu Sahibi yazarhanim35
-
olur canım bakarım tarota karşılık kahve falı
tmm özelden sorularınızı yazın birde adınızı burcunuzu ve sormak istediğiniz kişilerin adını da yazarsanız daha net sonuçlar alabiliriz
bende yemekten sonra kahveyi içince gönderrim
olur canım at bakayım kahve falına sonrada ben atarım sana kahveselam canım fallaşalım mı
olur canım at bakayım kahve falına sonrada ben atarım sana kahve
OLUR CaNıM :)))))canım ben kahve bakamıyorum istersen tarot bakayım ama 1 saat sonra koyarım fotoları beraber bakarız canım
selam canım fallaşalım mı
olur canım bakarım tarota karşılık kahve falı
tatlım senle daha yeni fallaştık bi kaç gün sonra yapalım olmaz mı? taze çünki herşey daha
yeni birisi var burda sana daha öncede demiştim bunu esmer birisi diye ya bu insanı biliyorsun yada karşılacaksın bende birazdan ekleyip koycam banada bakarmısın birazdan ekleyecem bu siteye http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lasmak-istiyor-herhangi-falda-bilen-olur.html
canım burçlarınızı yazarmısın.bunlarda benim falım
Eki Görüntüle 867542 Eki Görüntüle 867543 Eki Görüntüle 867544 Eki Görüntüle 867545 Eki Görüntüle 867546 Eki Görüntüle 867547 Eki Görüntüle 867548 Eki Görüntüle 867549
ben oğlak o akrep canım aldım falını
canım su grubu bir kadın var bu kadınla ilgili senin çok kötü planların düşüncelerin var artık sana ne yaptıysa bugünlerde onu düşünüyorsun.ailenle ilgili şanslı olduğunu düşünüyorsun fakat bir konuda kendisi sıkıyorsun.geleceğinle ilgili bir sıkıntın var onlara mahcup olmak istemiyorsun.aile mesleğini devam ettirmek gibi bir düşüncen varmı canım bugünlerde.yada böyle bir şeye başlamışsın yani 2-3 kişi beraberce birşeyleri başarmak için uğraşıyorsunuz ama bu pek getirisi olan birşey değil daha çok kendini geliştirmek yada geleceğe yatırım yapmak gibi birşey.yakın zamanda bu konuda hata ettiğini düşünebilirsin.eline bir miktar para geçebilr yada bir hediye alabilirsin.bence erkek arkadaşından bir hediye alacaksın.ilerde de dengeli ve uyumlu bir ilişkiniz olacak.fakat bu kişiden sana bir zaman sonra cinsel birliktelikle ilgili bir teklif gelebilir ona dikkat et canım niyetini anlayamadım
ay inşlah öyle bir isteği olmaz kabul etmeyeceğimi biliyor umarım olmaz. hediye alabilir belki bugün ufak br süpriz yaptım ona :)
amin cnm sağol :)inşallah canımne güzel Allah mutluluğunu daim etsin
amin cnm sağol :)
süpersiniz ben tarotu merak ediyorum hiç baktırmadım çıkıyormu gerçekten
canım tarot daha çok fikir verir geleceğe yönelik kehanetlerde bulunmaz.fal işte fala inanma falsızda kalma derler ya öyle işte burcun ne söyle bakim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?