tarot bakana kahve falı

canım su grubu bir kadın var bu kadınla ilgili senin çok kötü planların düşüncelerin var artık sana ne yaptıysa bugünlerde onu düşünüyorsun.ailenle ilgili şanslı olduğunu düşünüyorsun fakat bir konuda kendisi sıkıyorsun.geleceğinle ilgili bir sıkıntın var onlara mahcup olmak istemiyorsun.aile mesleğini devam ettirmek gibi bir düşüncen varmı canım bugünlerde.yada böyle bir şeye başlamışsın yani 2-3 kişi beraberce birşeyleri başarmak için uğraşıyorsunuz ama bu pek getirisi olan birşey değil daha çok kendini geliştirmek yada geleceğe yatırım yapmak gibi birşey.yakın zamanda bu konuda hata ettiğini düşünebilirsin.eline bir miktar para geçebilr yada bir hediye alabilirsin.bence erkek arkadaşından bir hediye alacaksın.ilerde de dengeli ve uyumlu bir ilişkiniz olacak.fakat bu kişiden sana bir zaman sonra cinsel birliktelikle ilgili bir teklif gelebilir ona dikkat et canım niyetini anlayamadım

ben oğlak o akrep canım aldım falını

ay inşlah öyle bir isteği olmaz kabul etmeyeceğimi biliyor umarım olmaz. hediye alabilir belki bugün ufak br süpriz yaptım ona :)

canım tarot daha çok fikir verir geleceğe yönelik kehanetlerde bulunmaz.fal işte fala inanma falsızda kalma derler ya öyle işte burcun ne söyle bakim sana

süpersiniz ben tarotu merak ediyorum hiç baktırmadım çıkıyormu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…