- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
- Konu Sahibi Calliopeia
Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım
Canım sen kapat yükle ben bakayım birbirimize bakalım.ya da haber et ben içip seninniyetine kapatayım
Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)
BakamıyorumBen fal bakmıyorum rica etsem tarot bakabilir misiniz? Sorularım// evlenecek miyim? // meslem sahibi olacak mıyım?// burcum akrep
Tamam canım bekliyorumTamam ben içip özel mesajdan fotoğrafları atıyorum o zaman :)
Tamam canım bekliyorumTamam ben içip özel mesajdan fotoğrafları atıyorum o zaman :)
buralardaysan fallaşabiliriz canımArkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)
fallaşalım canım, şuan müsait misinburalardaysan fallaşabiliriz canım
Kusura bakma Rojda yeni girebildim. Kahve kapatacağım bu akşam uygunsan bakalım :)Tamam canım bekliyorum
canım şimdi yatıcam isttersen yarın fallaşalımfallaşalım canım, şuan müsait misin
Önemli değil.Canım dün bi arkadaşa telefonda fal baktım.sonra da giremedim nete bu akşam 9 gibi müsaitsen bakalım.Kusura bakma Rojda yeni girebildim. Kahve kapatacağım bu akşam uygunsan bakalım :)
Fal demeyin arkadaşlar baktırdığım fal yüzünden hayatım mahvoldufal kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor baktırdığım güne lanet olsun
![]()
Bana kahve bakar mısın ben hiç bilmiyorum ama bakmayı? Yükleyim mi fotoğraflarıHaydi bende bakayım kim ne istiyor kahve mi tarot mu?
canım bana bakarmısın mümkünse tarotHaydi bende bakayım kim ne istiyor kahve mi tarot mu?