• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarot bakanlar buraya :)

Calliopeia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
48
Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)

Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım
Canım sen kapat yükle ben bakayım birbirimize bakalım.ya da haber et ben içip seninniyetine kapatayım

Tamam ben içip özel mesajdan fotoğrafları atıyorum o zaman :)

Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)

Ben fal bakmıyorum rica etsem tarot bakabilir misiniz? Sorularım// evlenecek miyim? // meslem sahibi olacak mıyım?// burcum akrep

Bana tarot bakabilir misiniz? Rica etsem fal bakmayı hiç bilmiyorum. ama Dua ederim lütfen.

Kusura bakma Rojda yeni girebildim. Kahve kapatacağım bu akşam uygunsan bakalım :)
Önemli değil.Canım dün bi arkadaşa telefonda fal baktım.sonra da giremedim nete bu akşam 9 gibi müsaitsen bakalım.

Merhaba, bana tarot bakabilir misin? eğer istersen bende sana kahve falı bakarım.

Fal demeyin arkadaşlar baktırdığım fal yüzünden hayatım mahvoldu :( fal kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor baktırdığım güne lanet olsun :(

Fal demeyin arkadaşlar baktırdığım fal yüzünden hayatım mahvoldu :KK43: fal kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor baktırdığım güne lanet olsun :KK43:

iyi arkadaşım sende niye bu kadar bağladınki kendini her söylenen cümleye sonuçta adı üstünde fal.neyse üzülme bari.

Back
X