Tarot bakmak istiyorum

Mlkmhmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
8
4
30
Merhabalarr. Öncelikle bahsetmek istiyorum ki 3 gün önce bana hediye olarak tarot kartları geldi. İlgimi çekti araştırma yaptım. Anladığım kadarıyla tarotun geleneğide böyleymiş. Metafiziğe, Parapiskolojiye, bilinç ve bilinçaltı konularına, kişisel gelişimle alakalı bilgilere çok fazla ilgim var. Çevremdekilerin çoğu sezgilerimin kuvvetli olduğunu söyler. Buna bende inanıyorum. Daha yeni olmama rağmen bilgilerimle bir kaç kişiye kart açtım ve doğruları söylediğimi farkettik geçmişe dair. Bu nedenle burada tarot bakarak kendimi geliştirmek istiyorum. Bakmasını istediklerim olursa tek kartlık açılım veya özelden geniş anlamda tarot bakabilirim. Sorularınız olursa buradan cevaplamak isterimm. Şimdiden teşekkürler:)

Merhaba. Umarım bu isteğinde ciddisindir.çünkü senin gibi topik açan kişilere çok yazdım ama hesaplarını silip ortadan kayboldular.kendimi bilgilerim çalınmış gb hissettim.:110:o_O

Merhaba. Umarım bu isteğinde ciddisindir.çünkü senin gibi topik açan kişilere çok yazdım ama hesaplarını silip ortadan kayboldular.kendimi bilgilerim çalınmış gb hissettim.:110:o_O
ÇoK özel bilgiler istemiyorum ben sadece soruyu istiyorum bu kadar. Bir kaç kişiye baktım buradan kaçmak yerine artık bakmıyorum derim zaten. Merak etmeyin

Şuan çok fazla isteyen var fakat herkese bir anda bakamam sırayla herkese dönüş yapıcamarkadaşlar:)

bilgilerin çoktan ben diyim cia, sen de kgb, öbürü desin mossad... buralara dağıtılmıştır.

topiğe yaş 12leri de aldığımızı bilmiyordum sevgili mune=) gerçi ben 12 yaşındayken bile böyle değildim. fıtrat işte=)

Durduk yere,üstüne vazife olmayan işe karışan sensin!!tanımadığın birine hakaret eden de sen!!sorunlarını müsebbipleri ile hallet!!başkalarına saldırma!

Tarot için alınan bilgiler nerelerde dağıtılmış olabilir kiii ayrıca şimdi bana da dersin ama 'sananeee beee 'nedir ya :KK11:

enejisine inanadığım bütün özel mesajları cevapladım arkadaşlar sizinde sorunuz varsa mesaj atmaya başlayabilirsinz

X