- 4 Ekim 2012
- 16.985
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Yok benden beter olamazsınAa nasıl görülüyor yahu ben göremedim... k.k'nın cahili benmiyim yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benden beter olamazsınAa nasıl görülüyor yahu ben göremedim... k.k'nın cahili benmiyim yoksa
Bana bi el at hele , nasıl görünüyor bütün konularAyrıca senin işin falcıyla değil dr labide boşuna profil sakliyorsunuz butün konularınızı görüyoruz
Profilinde mesaj sayisi yaziyorya ustune tiklayinca konular belli.Bana bi el at hele , nasıl görünüyor bütün konular![]()
E ben de öyle yapıyorum ama mesajlar çıkıyor , açtığı konular değil . Tek tek bütün mesajlara bakmak istemiyorumProfilinde mesaj sayisi yaziyorya ustune tiklayinca konular belli.
Himm. Kendi aćtiysa yorum yapmaz yorum alir zaten gozukuyor ordads cok ilerde konular deģil kolay bulunuyor oyle zaten. Direk actiği konulara nasil bskilir bilmiyorum tabi.E ben de öyle yapıyorum ama mesajlar çıkıyor , açtığı konular değil . Tek tek bütün mesajlara bakmak istemiyorum![]()
Öyle değil konular için bdv ana sayfaya gidiyorsunuz sağ üstte filtreler var ona basıp konuyu başlatan kişinin nickini yaziyorsunuz çıkıyorProfilinde mesaj sayisi yaziyorya ustune tiklayinca konular belli.
Bilmiyordum :)) peki tşklerÖyle değil konular için bdv ana sayfaya gidiyorsunuz sağ üstte filtreler var ona basıp konuyu başlatan kişinin nickini yaziyorsunuz çıkıyor![]()
Boşuna pro üye olunmuyor zaarÖyle değil konular için bdv ana sayfaya gidiyorsunuz sağ üstte filtreler var ona basıp konuyu başlatan kişinin nickini yaziyorsunuz çıkıyor![]()
Yok ona parayı basıp bir kereye mahsus oluyorsunBoşuna pro üye olunmuyor zaar![]()
![]()
Para var huzur var diyorsunYok ona parayı basıp bir kereye mahsus oluyorsun![]()