Tarot Falına Bakanlar

son 1 kezde bana bak çok istemiştimmm yarına kdr nsl sabredicmmm:43::43:

Kendi fikirlerine ve kararlarına güveniyosun canım bu yüzden kararlarını tek başına alıyosun. Sadece güvenilir birinin sana yol göstermesine izin veriyosun. Sana sıkıntı yaratan olayların bitmesi ve parasal anlamda yaşayacağın bi ferahlamanın dengesi gözüme çarptı. sen küçük düşürücü bi olay mı yaşadın öyle gözüküyo sanki ama kendini toparlıycaksın.içinden çıkmakta zorlandığın sorunlarla çevrelenmişsin veya ciddi bi baskı altındasın sanki. yaptığın ve pişmanlık duyduğun bi hatayı tekrarlama olasılığın var. Aile, uyum ve gerçek sevgi yoğun.. İçinde bulunduğun durum olumluluğunu korumaya devam edecek. İlişkilerde sürekliliği sağlamak adına evlilik ya da ortaklıklar gibi durumlar var sanki

ben simdiden bilgilerimi yazıyım bari ya. :) sıra belki bana gelir farkında olmadan :D

ben 24.06.1995 yengeç burcuyum
sevgilim 07.11.1990 akrep burcu

ilişkimiz adına yorumlar istiyorum ve birde ben bu sene ünv.sınavına giricem istediğim bölümü kazanabilecekmiyim istediğim sektöre girebilecekmiyim bunun icinde yorum istiyorum kariyer ve aşk ağırlıklı simdiden tesekkür :)

banada bakarmısın rica etsem 29 kasım 1992 dogumluyum :):) sınava gircem bu yıl okuyacak mıyım işim olacakmı biriyle ilişkim var ilerde nasıl olcak acaba bakarmısın :)

Bende bilgilerimi yazsam banada bakar mısın cnm.Bu aralar kafam çok karışık iş değiştirmek istiyorum kafamdaki bir çok şeyi gerçekleştirmek istiyorum vsss gerçekten iyi sözlere umutlandırıcı sözlere o kadar çok ihtiyacım varki.Aşk hayatım nasıl oda var tabi.
Ben 14/08/1981 doğumluyum Aslanım

Bana da bakabilir misiniz,adım Arzu,19.05 1969 doğumluyum.Çok önemli bir karar aşamasındayım,evimi satıp başka yerden almayı düşünüyorum..Olacak mı,uzun vade de mi olacak...Şimdiden teşekkürler:16:

banada bakabilir misin lütfen. söz durumum var ama net değil? merve 28,04,1988 çok teşekkürler

bana da bakın lütfen...ama benim erkek kardeşim eşinden ayrıldı...onun için baktırmak istiyorum...ismi erkan 3 kasım 1968 doğumlu...teşekkür ederim...

Banada bakarsan çok mutlu olurum.
Burcum koç bu sene istediğim bölüme girebilcekmiyim gelecekte eğitim hayatım nasıl gözüküyor ?

Back
X