Tarot hakkinda..

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Merhabalar tarot bakmaya yeni başlayan biri olarak yardımlarınızı bekliyorum :).Ben de durusezi var ,hislerim çok kuvvetli fakat ne yaparsam yapayim henüz istediğim gibi bakamıyorum.Zamanla mı olacak bisey bu.Şuan iyi durumda olanlar sizler de mı ilk başta benim gibiydiniz.Bazen cok iyi bakiyorum.Bazen kartlar cok anlamsiz geliyor.Bir baglanti kuramiyorum.Bu konuda yardimci olacak birileri yazarsa cok sevineceğim.Simdiden tesekkur ediyorum

Yeni başlayan bazı arkadaşlar burada isteyenlere bakıp kendilerini geliştirdi, sen de öyle yapabilirsin. Ben bir ikisine baktırmıştım, baya baya tutturmuşlardı, şu an nasıl bakıyorlar bilmiyorum ama.

Kartlar bahane orda faldaki gibi önemli olan his ben ilk bakmaya başladıgım da tüm fallara birden başladım ve tamamen hisle hareket et hiç bi zamanda yanılma payım olmadı artık bakmıyorum bıraktım ama

Bana tarot bakabilecek olan var.mi genel acilim hem iş hem ask varsa bekliyorum aCil ben de bakarım.bakan olursa

Bana bakmak isteyen var mı:)) tarot iskambil kahve farketmez :)))

Arkadaşlar tarot kartlarinin anlamını bilenler varsa yazabilir mı kısa da olsa

Vallahi arkadasim diye demiyorum ama muthis bakiyor cidden..

Kızlar artık karşılıklı bakıyorum.yoksa önünü alamicam çok istek oldu şimdiye kadar söz verdiklerime bakacağım ama şimdiden sonra bana da bakacak olan varsa bakacağım

evet zamanla oluyor.

çok anlamsız kalınca dön kendi içine bak ne düşündürdü ne hissettirdi bu kartlar diye.

bir de fal bakarken yüksek sesle konuş, yani içinden okumalar yapma.

Back
X