Tarot hakkinda..

evet zamanla oluyor.

çok anlamsız kalınca dön kendi içine bak ne düşündürdü ne hissettirdi bu kartlar diye.

bir de fal bakarken yüksek sesle konuş, yani içinden okumalar yapma.
Tamam teşekkür ederim :) ama artık çok iyi bakıyorum burdan birilerine bakmak iyi oldu benim.icin ama ben kendime bakamiyrum neden olabilir

Tamam teşekkür ederim :) ama artık çok iyi bakıyorum burdan birilerine bakmak iyi oldu benim.icin ama ben kendime bakamiyrum neden olabilir

bakarsın aslında niye bakmayasın. kendin için bir soru üç kağıt yöntemini dene. soru sor cevap bekle olabilir.

bir süre sonra tarot kağıtlarının sadece senin bildiğin ve olmasını düşündüğün şeyleri anlattığını göreceksin.

mesala sevgilinden uzaksan ve buluşamayacağınızı biliyorsan ve öyle olacağını düşünüyorsan hep öyle cevaplar çıkar.

o yüzden tarot senin içini okumaktan başka birşey yapmaz.

bakarsın aslında niye bakmayasın. kendin için bir soru üç kağıt yöntemini dene. soru sor cevap bekle olabilir.

bir süre sonra tarot kağıtlarının sadece senin bildiğin ve olmasını düşündüğün şeyleri anlattığını göreceksin.

mesala sevgilinden uzaksan ve buluşamayacağınızı biliyorsan ve öyle olacağını düşünüyorsan hep öyle cevaplar çıkar.

o yüzden tarot senin içini okumaktan başka birşey yapmaz.
Ya bana bakabilir misin süper anlatıyorsun canım:)

Eh genç sayılırım 30lu yaşlardayım inşallah bakalım sağol:)

Merhabalar tarot bakmaya yeni başlayan biri olarak yardımlarınızı bekliyorum :).Ben de durusezi var ,hislerim çok kuvvetli fakat ne yaparsam yapayim henüz istediğim gibi bakamıyorum.Zamanla mı olacak bisey bu.Şuan iyi durumda olanlar sizler de mı ilk başta benim gibiydiniz.Bazen cok iyi bakiyorum.Bazen kartlar cok anlamsiz geliyor.Bir baglanti kuramiyorum.Bu konuda yardimci olacak birileri yazarsa cok sevineceğim.Simdiden tesekkur ediyorum
Zamanla baktıkça kurarsın o bağlantıları

Back
X