Tarot-Joker Açılımı Yorumları

Ayy konuyu hortlatayım ben Ben joker açılımını uyguluyorum genelde. Ancak bu açılımı tam yorumlayamadım yardıma ihtiyacım var. İşin ilginç tarafı en başta joker var yani hep gelecek çıktı :) Birde sanırım bir kart fazla açmışım ama sanırım zararı olmaz.

JOKER, AY (TERS), KUPA İKİSİLİ, DEĞNEK KRALİÇESİ, KUPA ÜÇLÜSÜ,KUPA ONLUSU(TERS), ÖLÜM (TERS), DEĞNEK DOKUZLUSU, TILSIM SEKİZLİSİ, DEĞNEK ŞÖVALYESİ, KILIÇ KRALİÇESİ (TERS), KILIÇ YEDİLİSİ( TERS), AŞIKLAR

Yorumlarınızı bekliyorum ben yeni bir ilişki olacağını gördüm kupa ikilisi sayesinde ama kimle nasıl olacak çözemedim bide çok hatun çıkmış artık ümidi kesip kadınlara mı sarcam ne

senin burcun nedir :) bunlarda önemli bence

Bide o ters kupa onlusu değil kupa dokuzlusu ters. Yanlış yazmışım

mutlu haberler aliyorsun risk alman gereken bir durum olacak ili$ki bakimindan kar$i taraftan bir teklif gelecek sanki ama düsündürcek diyebilirim degnek kralicesi aslan burcunu isaret ediyor bu arada cok mutlu dönemler gelecegi belli ama yanliz basina degil tabi
ay bilemedim ama sanki arada derede kalcaksin olumlu seylerde var olumsuzluklarda var senin karsina biri cikcak aslan burcu yada ates grubundan olan bu insanla birseyler yasiycaksin degisim yaraticak sende ve tereddütlerde yasiycaksin

bu değenek kraliçesi ateş grubu biliyorum aslan demişsin erkeğe mi yoralım bunu acep teşekkürler bu arada :)

bu değenek kraliçesi ateş grubu biliyorum aslan demişsin erkeğe mi yoralım bunu acep teşekkürler bu arada :)

tarotta acemiyim asalan erkegi diye düsündüm ama en cok tekrarlayan kartlarda isaret edebilir sende kupa kartlarida cok cikmis bu tarz seyler bir konuda isaret ettigini düsünülür sonucta ask icin bakiyosun fala niyet bu ztn
hayirlisi olsun belki aslan erkegi cikar karsina:)

benim tarotumu da yorumlar mısın ? tarota yeni başladım ve daha deneyimli birisinin yorumuna ihtiyacım var.lütfen yardımcı olur musunuz.şimdiden teşekkürler
imparator - dünya - kılıç 5 - kılıç prens - joker - değnek ası - asılan adam - kılıç 9 - para 6 - kupa 6 - güneş -azize - para 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…