cocoon mesaj kutun doluymuş bir bakarmısın
Bnada bu gece tarota bakabılır mısınz özelden yazmstım :)
renan lutfen dıkkatle konuda yazdıgım her seyı okur musunuz? cok fazla mesaj gelıyor ve gucum yettıgınce cevaplamaya calısıyorum. bir soyleyenın ıkıncı kez soylemesı benı rahatsız edıyor. ve soğutuyor... ayrıca da kendımce bır sıralama yapıyorum.
yazdıgınız anda bakabılmem mumkun değil, bilmem farkında mısınız...
afedersn cnım ben telden nete grdgm ıcın hepsnı okuma fırsatım olmamstıtabıkı bu yogunlukta hepsne elınızden geldgnzce bkıp yardmcı olmaya calısıyosunuz.smdıden tesekkürler cnım :)
Canım ilgilendiğin için teşekkür ederim,ama inan heran aklımda zaten,sürekli emlakçıdan haber bekler durumdayım...:44:Büyük oğlum biraz sivri dilli şu an oturduğum ev dublex,evi satmalıyım ki evi ayırayım ve o da benden medet ummasın...tabii ki kredi çekince yardım edicem ama herkes ayrı olsun istiyorum,ben biraz fazla alınganım...
çok teşekkür ederim arkadaşım...sızın bana mesaj attıgınız ana göre bakacagım o zaman. birkac gun ıcınde sıze yazacagım.
gercekten ıhtıyacı olan kısıler ıcın yapacagım bunu. ıstedıgım sey sadece dürüst ve samimi olmanız.
bazen öyle zamanlar oluyor ki ne yapacagımızı ne yöne bakacağımızı bilemiyoruz. öyle zamanlarımızda bir kahveye enerjiyi yukleyerek ya da kartlardan yardım almaya calısarak biraz da olsa içimizin sancısını dindirebiliyoruz.
dertlerım oldugunda buraya fal yukledım ya da bazı arkadaslarla özel olarak görüştüm ve cok guzel ınsanlarla tanıstım.
bu konu, bana bakarsanız benım de sıze fal bakacagım bir konu değil. ciddi sıkıntıları dertlerı olan ınsanlar ıcın belkı ufacık da olsa yardımım dokunur umıdıyle acıyorum.
/ gunde 1 ya da 2 kısı ıcın acılım yapacagım/
bu sebeple burda sıraya girilmesinin hiçbir ehemmiyeti olmayacak benım acımdan. gönülden kopan bir sey oldugu için kımse "hak" aramaya kalkmasın.
karsımda olmadıgınız ıcın sıze odaklanmam zor oluyor bu yuzden "ısmınız" , görüntünüz yasınız burcunuz gözumde sızı canlandırmam ıcın gereklı olanlar.
spesifik olarak sorularınız olması çok daha iyidir, burdan ya da özelden yazarsanız güzel olur.
çakra kartları da olumlama cumlelerı barındırıyor ıclerınde. yararı dokunacagından emınım.
ha bir de ricam şudur: söyledıklerımın doğru taraflarını da eksik ve yanlış taraflarını da belirtmeniz.
haydi bakalım :)
özelden bilgilerimi yazdım,merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?