Tarot Ve Kahve Falı Bakılır

Biliyorum herkes baktirmak istiyor müsayit oldugun ve hislerin acik oldugunda benim icinde tarot bakarmisin :) ask icin istiyorum ben bekarim sevgilim yook aslan burcuyum 26 yasindayimm Kahve icip resmini msj atarsan bende sana bakarim

Son düzenleme:
selam banada tarot bakabilirmisin ? burcum yengeç yükselen boğa
sormak istediğim aşk ve okul hayatım nasıl olacak ünv gidicem bu sene =)

çok teşekkür ederim çok saol inşallah ihanet kısmı olmazda digerleri olsun :) sen beni yine beklersinde ben gelmezmiyim gelirim tabikide falları seviyorum :)

ben konu sahibi değilim ama şöyle bir yorumlarsam sana gelen bir kısmeti tepmişsin sanırım bu yüzdende karanlığa düşmüşsün o kişi aklına geliyor ve pişmansın geri dönmeyi düşünüyosun ama gururuna yediremiyosun.ailenizde beklenen bir miras var ortak bölünmeyi bekleyen sizin payınız epey fazla.yüz verdiğiniz biri tepenize çıkmak üzere bu bir arkadaş akraba olabilir.silahlı birini gördüm ama birşeye yoramadım.bu kadar.

ağzına sağlık canım geri dönmeyi düşündüğüm kimse yok ama miras konusu olabilir bir araştırayım bakalım. silah ne anlama geliyor çözemedim kötü değildir inşallah.
bir de başlık sahibinden dinleyelim farklı yorumlar almak iyidir

Banada bakar mısın?Şimdiden çok teşekkür ederim.. Birde ilişki için kart çeker misin?Yakın zamanda aşk gözüküyor mu?

Son düzenleme:
Merhaba bana tarot falı bakabilir misiniz acaba ?
Burcum terazi.Eski sevgilimle ve üniversite kazanma konusunda bakabilir misiniz acaba ? Tercih yapcam da bu yıl ne olur acaba ? :)
Şimdiden çok sağolun

banada tarot açarmısın canım istediğim hamileliğe ulaşabilecekmiyim yakın yada uzak ne zaman olacağını söylermisin bana

Üzerinde nazar var.Yakın sürede tanışacağınız bir kişi sana iyilik yapacak.41. Gün bitiminden sonra çok istediğiniz bir dileceğiniz gerçekleşecek.Birde çok çabuk gelecek olan bir sevinç olucak.Bu sevinç çok yakın birisinden alınacak.Özellikle okul ile ilgin varsa bu hususta sınav kazınılacak demektir.Yakında beyin gücü yüksek,biriyle karşılaşılacaksınız. Kısmetiniz var gerek evlilik ile ilgili bir haber alınması veya istemeye gelinmesi gibi, veya iş ile ilgili güzel bir kısmetin var.Beklediğiniz bir haberi yakın zamanda alıcaksınız.Hayırlı ve iyi bir iş için teşebbüse geçilecek fakat çok iyi bir araştırma gerektirmektedir.Ve bunun sonucu çok iyi olacaktır.Canınızı sıkmayın artık.Gerçekten falınızın %95'i kısmetlerle dolu.Çok kısmetli bol şanslı bir falınız var içiniz rahat olsun beklentileriniz gerçekleşecek herşey istediğiniz gibi olucak.

İyi günler yine beklerim :)

Oldukça iyi bir miktarda hane içerisine para girecek. Kısmetiniz var ama bu kısmet nereden geleceği belli değil.Eğer çevrenizdeki biri hastaysa onunla ilgili bir haber alacaksınız.Yakında çok güzel bir kıyafet veya aksesuar alcaksınız veya biri size alacak.Yakında bir seyahatiniz olabilir özellikle deniz kıyısında bir yer.Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak.Yapılan veya gidilen yol,hatalı her an tehlike ile karşılaşılabileceğinin ikazı var lütfen kendine dikkat et.Belki şuana dek arkadaş kabul ettiğiniz birine aşık olabilirsiniz yada çok yakınınızdan biri şuana dek arkadaş kabul ettiği birine aşık olabilir.Bazı insanların sana nazarı deymiş.Belki yakın zamanda birgün yer değiştirmeyi yada bir yerden başka bir yere taşınmayı düşüneceksiniz.

İyi günler yine beklerim :)

arkadaşım rica etsem accaba banada bakabilir misiniz lütfen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…