Tarot Ve Kahve Falı Bakılır

merhaba canım, bende genel olarak tarot baktırmak istiyorum tabi eger vaktin olursa.. buna çok ihtiyacım var zor bir dönemden gectim..:59: kahve içemedim..
balık burcuyum, yükselenim ve ayburcum koç, sormak istediğim sorular;
iş hayatına nezamn baslayacagım, basvurularım nezmn sonuc vericek ve istediğim gibi bir iş olacakmı(maas, huzur, yükselme..vb)?

hayatımda biri yok bundan birkac ay once uzun surelı bır ılıskımı bıtırdım ve geri donmecegım.. bundan sonra hayatımda ask anlamında nasıl bır yön olucak(evlilik yada farklı bir durum) tanısacagım yada gorusecegım kişiler hayırlı kısıler mı?:23::23:

birde sosyal statü, para, farklı bir yere yerlesme ve bunun gibi seyler.. umarım sorularımla ilgilenip cevaplarsın buna ihtiyacım var.. simdiden kolay gelsin cnm :7::7::29::29::54::54:

böyle karsılıksız içimden geldi fal bakayım diyenlere bayılıyorum :) bende tarot isteyebilirmiyim sevdiğim kişiyle ilgili ben ikizler burcuyum o başak burcu.sonumuz nolucak evlenecek miyiz.şuan küs durumdayız ilerisi için ne görünüyor.evlilik olucaksa mümkünse tarih verebiliyosan cok sevinirim.büyük bir merakla yorumunu bekliyorum :)

$02072013230.webp $02072013229.webp $02072013228.webp $02072013227.webp $02072013226.webp

arkadaşım banada bakarsan sevinirimm :)

merhaba canım, bende genel olarak tarot baktırmak istiyorum tabi eger vaktin olursa.. buna çok ihtiyacım var zor bir dönemden gectim..:59: kahve içemedim..
balık burcuyum, yükselenim ve ayburcum koç, sormak istediğim sorular;
iş hayatına nezamn baslayacagım, basvurularım nezmn sonuc vericek ve istediğim gibi bir iş olacakmı(maas, huzur, yükselme..vb)?

hayatımda biri yok bundan birkac ay once uzun surelı bır ılıskımı bıtırdım ve geri donmecegım.. bundan sonra hayatımda ask anlamında nasıl bır yön olucak(evlilik yada farklı bir durum) tanısacagım yada gorusecegım kişiler hayırlı kısıler mı?:23::23:

birde sosyal statü, para, farklı bir yere yerlesme ve bunun gibi seyler.. umarım sorularımla ilgilenip cevaplarsın buna ihtiyacım var.. simdiden kolay gelsin cnm :7::7::29::29::54::54:

Burçsal olarak :
Öncelikle temmuz ayında balık burcunun bu ayda balık burçlarının uzun zamandır gösterdiği başarının çabalarının karşılığını alma zamanıdır.Kendinizi göstermek için tam uygun bir zaman.Bu ay yeni dostlar ednip onlarla iş birliği yapabilirsiniz.İşe girmek isteyen balıkların,bu ay kendini gösterme zamanı.İşe girmek için bu ay uygun.En geç ağustosa kadar iş bulabilirsiniz.

Tarot yorumunuz :
Şu aralar canınız sıkkın fakat güçlü karakteriniz sayesinde fazla koy vermiyorsunuz.Bazı şeyleri kafanıza çok takıyorsunuz fakat sabır ve özverinin sonunda bu istenilen başarının sonucunu alıp mutlu olacaksınız.Kaderinde olumlu bir evre başlayacak.Şans verecek bir gelişme yaşayacaksınız.Ama şu aralar maddi hırslarınız ön planda gibi ama bunu bastırmalısınız,en iyisini bulana kadar hemen karar vermeyin.Bazen yanlış adımlar atıp detayları gözden kaçırıyorsunuz buna dikkat edin.Yakında sonuçları olumlu olacak bir gelişme yaşayıp yeni bir başlangıç sizi bekliyor.Yakında başarı getirecek bir sevgiliniz olacak.Sağlığınızda bu aralar iyi.Yakında kazançlı bir işe sahip olacaksınız.

İyi günler :) Yine beklerim :)

böyle karsılıksız içimden geldi fal bakayım diyenlere bayılıyorum :) bende tarot isteyebilirmiyim sevdiğim kişiyle ilgili ben ikizler burcuyum o başak burcu.sonumuz nolucak evlenecek miyiz.şuan küs durumdayız ilerisi için ne görünüyor.evlilik olucaksa mümkünse tarih verebiliyosan cok sevinirim.büyük bir merakla yorumunu bekliyorum :)

Kaderinizde hakeretli,akftif ve olumlu bir dönem başlıyor.Yakında ondan haber alıcaksınız. Uzun zamandır ilişkinizde çözümsüz bıraktığınız olayın hızla çözüme ulaşacak.Bir anlaşmazlığınız ortadan kalkacak. Evlilik konusu daha tam net bir şeyler yok ama aşkta büyük bir başarı sağlayacaksınız.Kartımın birinde ihanete uğrama tehlikesi çıktı ama sende elindekini korumak için mücadele edeceksin,gücünü kanıtlayacaksın bu konuda dikkatli ol.

Kahvenizi içtikten sonra içindeki telfeyi görebileceğim şekilde fotoğrafını çekip gönderin bende size yorumlayım.

*İsteyenlere daha sonra tarot falıda bakabilirim.

6.hissim kuvvetli + tahminlerimin genelde doğru çıktığını söylüyorlar + hatta bazı arkadaşlarım nasıl doğru tahminler yaptığıma inanamıyorlar :)

Boş oldukça hepinizin falına bakmaya çalışcam.

Şuan işyerindeyim bana da tarot bakabilirmisiniz?

bendee istiyoruuum beeendeeee :) burcum kova yükselenim terazi sevdiğimin burcu yay 9 ay önce ayrıldıkk ciddi düşünüyorduk ikimizde ve ben halen seviyorum bi barışma olacak mı ileriye dönük bişe var mı birleşme felan birde okul hayatımız nasıl olacak iş yönünden bakarsanda çok mutlu olurum teşekkür ederim :)

merhabalar, öncelikli olarak iş için tarot bakabilir misiniz? gönlüme göre güzel bir işim olabilecek mi ve ne zaman..
-eski iş yerimden beklediğim bir alacağım var, alabilecek miyim?
birde genel olarak rica edicem sizden...

kahve falı da koyacağım uygun olduğumda :) teşekkürler...

merhaba bende tarot rıca edebılırmıyım acaba?kus oldugum bırısı var onunla barısma gerceklesıcekmı ıkımızınde burcu basak sımdıden tesekkurler:)

merhabalar, öncelikli olarak iş için tarot bakabilir misiniz? gönlüme göre güzel bir işim olabilecek mi ve ne zaman..
-eski iş yerimden beklediğim bir alacağım var, alabilecek miyim?
birde genel olarak rica edicem sizden...

kahve falı da koyacağım uygun olduğumda :) teşekkürler...

birde ek olarak evleneceğim, benim için hayırlı olacak kişiyle ne zaman tanışacağımı merak ediyorum :)

En çok istediğiniz bir dileğin 41 gün sonra gerçekleşecek.Yeni biriyle tanışcaksın. Hayatınız neşe içinde geçecek.Hayırlı bir iş için çok yakında ziyaret edileceksiniz.Elinize yakın zamanda para geçecek.Yakın zamanda akraba ve dost ziyaretleri yapacaksınız.Kısmetiniz ve yolunuz açık.Şanslı ve bol kazançlı günler sizi bekliyor.Birinden haber alıcaksınız ve bu haberle hayatınız değişecek.Çok fazla şans içerikli bir falınız var haydi hayırlısı :)

İyi günler yine beklerim :)

En çok istediğiniz bir dileğin 41 gün sonra gerçekleşecek.Yeni biriyle tanışcaksın. Hayatınız neşe içinde geçecek.Hayırlı bir iş için çok yakında ziyaret edileceksiniz.Elinize yakın zamanda para geçecek.Yakın zamanda akraba ve dost ziyaretleri yapacaksınız.Kısmetiniz ve yolunuz açık.Şanslı ve bol kazançlı günler sizi bekliyor.Birinden haber alıcaksınız ve bu haberle hayatınız değişecek.Çok fazla şans içerikli bir falınız var haydi hayırlısı :)

İyi günler yine beklerim :)

inşallah :D çok teşekkür ederim çok sağol ağzına sağlık :D

Kaderinizde hakeretli,akftif ve olumlu bir dönem başlıyor.Yakında ondan haber alıcaksınız. Uzun zamandır ilişkinizde çözümsüz bıraktığınız olayın hızla çözüme ulaşacak.Bir anlaşmazlığınız ortadan kalkacak. Evlilik konusu daha tam net bir şeyler yok ama aşkta büyük bir başarı sağlayacaksınız.Kartımın birinde ihanete uğrama tehlikesi çıktı ama sende elindekini korumak için mücadele edeceksin,gücünü kanıtlayacaksın bu konuda dikkatli ol.

Bana neden cekmedin arkadasim :14::14: bende rica etmisdim

canım rica etsem tarot açar mısın bana? dün gece itibariyle düzgün gittiğini sandığım ilişkim hiç öyle değilmiş yeni öğrendim beyfendidende.çok kötüyüm:43: noluur banada bak:43:

Banada bakarmısın şuan fincan resmi koyamiyorum onun için tarot bakarmisin

Back
X