Tarot Ve Kahve Falı Bakılır

ben de tarot istiyorum bakabilirsen sevinirim
kariyer evlilik için vs

Merhaba , sana zahmet olmazsa banada tarot acarmisin ... benim sinavlarim var onlari basariyla alip mezun olabilcekmiyim universiteden bu yil...simdiden cok tsk ederim

Cnm rica etsem banada tarot bakabilir misin? İş,aşk,para ve dileklerim için.
Kahve resimlerimi çektim ama buraya koyamadım biligisayar resim ebatlarını kabul etmiyo nedense o kadar uğraştım yok olmadı.Bende tarot baktırayım dedim cnm.

rica etsem banada bakar mısınız ilişki konusunda, umarım çekimler iyi olmuştur :)

Eklentiler

• $IMG_3176.webp
    $IMG_3176.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_3177.webp
    $IMG_3177.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_3178.webp
    $IMG_3178.webp
    17 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_3179.webp
    $IMG_3179.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_3180.webp
    $IMG_3180.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_3181.webp
    $IMG_3181.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_3182.webp
    $IMG_3182.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 76
Oldukça iyi bir miktarda hane içerisine para girecek. Kısmetiniz var ama bu kısmet nereden geleceği belli değil.Eğer çevrenizdeki biri hastaysa onunla ilgili bir haber alacaksınız.Yakında çok güzel bir kıyafet veya aksesuar alcaksınız veya biri size alacak.Yakında bir seyahatiniz olabilir özellikle deniz kıyısında bir yer.Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak.Yapılan veya gidilen yol,hatalı her an tehlike ile karşılaşılabileceğinin ikazı var lütfen kendine dikkat et.Belki şuana dek arkadaş kabul ettiğiniz birine aşık olabilirsiniz yada çok yakınınızdan biri şuana dek arkadaş kabul ettiği birine aşık olabilir.Bazı insanların sana nazarı deymiş.Belki yakın zamanda birgün yer değiştirmeyi yada bir yerden başka bir yere taşınmayı düşüneceksiniz.

İyi günler yine beklerim :)

ağzına yüreğine sağlık yeni gördüm ve bugun hediye aldım inş digerleride çıkar ha buarada evliyim ben asıl iş niyetiyle içmiştim ama işle ilgili çıkmamış bişey cok olmasam rıca etsem iş için tarot acarmısın iş bulabilecekmiyim birde eşimin işinde düzelme varmı ben yengeç eşim başak burcu cok teşekürler

Son düzenleme:
Takipteyimm bende hemen yarın fıncanımı göndereyım. Ama tarotda bakabılırsenız cook sevınırımmm. Pek meraklıyım fala:))

Takipteyimm bende hemen yarın fıncanımı göndereyım. Ama tarotda bakabılırsenız cook sevınırımmm. Pek meraklıyım fala:)) İlişki maddiyat ve aile konuları olursa pek makbule gecer :)

bende tarot istiyorum.sevdiğim kişiyle ilgili sorunlu bir ilişkimiz var.sorunlar düzelecekmi.benimle ilgili düşünceleri nasıl.ilişkimizin sonunda evlilik olucakmı .evlilik olucaksa kaç ay içinde olma ihtimali var.kartlardaki yorumunuz benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ederim :)

ben birde sağlıkla ilgili baktırmak istiyorum.epilepsi hastasıyım.böyle 3-4 yılda bir bir kere bayılıyorum.suan ilaç kullanıyorum ama ilacı birkaç ay içinde bırakabilirim.bundan sonraki yaşantımda bu hastalıgımdan tamamen kurtulabilecekmiyim.yoksa ara sırada olsa böyle devam mı edicek genel saglık durumum hakkında kartlarımda ne görünüyor.şimdiden çok teşekkür ederim :)

canım ben de tarot istiyorum lütfenn .. özellikle aşk hayatım hakkında bilgi istiyorum. teşekkürler şimdiden :)

Sizin falınız:

Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak.Bir mahkeme gibi birşeyler gördüm..Hiç istemediğin halde borç para istemek zorunda kalabilirsiniz.İkiz bebek yada 2 kişinin bebeği olucak ya falınızda aşırı çok bebek gördüm.Dilekleriniz var uzun zamandır beklediğiniz.Bunlar yakında gerçekleşebilir.Sevdiğin kişiden bu aralar negatif bir enerji alabilirsin.Adının başında sonunda yada içinde E harfi olan bir adamla görüşmeniz olacak.
Eğer bir meslek sahibiyseniz iş hayatında önemli değişiklikler yaşayacaksınız,statüsü ve konumunuz tamamen değişecektir.İçiniz kabarmış.Çok sıkıyorsunuz kendinizi.Bazen öyle bir an geliyorki işin içinden çıkamıyosun ama o kafanı taktığın şey geçecek.Yeni bir yol var önününüzde seçim size kalmış. Yakında plandığınız seyahate çıkacak veya ilginç,kafa dengi biriyle tanışcaksınız yakında dostluklar kuracağınız bir toplantıya katılacaksınız. :) İyi günler yine beklerim :)

Ablanızın falı :

Bir adam ablanızın önüne bir takım engeller gitirmeyi planlıyor.Bu konuda dikkatli olun.Hatta ablanızın bazı yakın arkadaşları ablanızın çok anlayışsız olduğundan yakınıyorlar.Hayalindeki şeyler ne uzağında ne yakınında sadece ablanızın doğru adamını bekliyor.İş,aşk konusunda bir kısmet onu bekliyor.Yakında bir ev sahibi olacak.

Sizin falınız:

Hayırlı bir iş için çok yakında bir ziyaretçiniz olacak.Bir mahkeme gibi birşeyler gördüm..Hiç istemediğin halde borç para istemek zorunda kalabilirsiniz.İkiz bebek yada 2 kişinin bebeği olucak ya falınızda aşırı çok bebek gördüm.Dilekleriniz var uzun zamandır beklediğiniz.Bunlar yakında gerçekleşebilir.Sevdiğin kişiden bu aralar negatif bir enerji alabilirsin.Adının başında sonunda yada içinde E harfi olan bir adamla görüşmeniz olacak.
Eğer bir meslek sahibiyseniz iş hayatında önemli değişiklikler yaşayacaksınız,statüsü ve konumunuz tamamen değişecektir.İçiniz kabarmış.Çok sıkıyorsunuz kendinizi.Bazen öyle bir an geliyorki işin içinden çıkamıyosun ama o kafanı taktığın şey geçecek.Yeni bir yol var önününüzde seçim size kalmış. Yakında plandığınız seyahate çıkacak veya ilginç,kafa dengi biriyle tanışcaksınız yakında dostluklar kuracağınız bir toplantıya katılacaksınız. :) İyi günler yine beklerim :)

Ablanızın falı :

Bir adam ablanızın önüne bir takım engeller gitirmeyi planlıyor.Bu konuda dikkatli olun.Hatta ablanızın bazı yakın arkadaşları ablanızın çok anlayışsız olduğundan yakınıyorlar.Hayalindeki şeyler ne uzağında ne yakınında sadece ablanızın doğru adamını bekliyor.İş,aşk konusunda bir kısmet onu bekliyor.Yakında bir ev sahibi olacak.
teşekkürler ağzına sağlık :16:

Banada bir tarot açar mısın ? :) eğitim ve maddi durum hakkında ? sınava girdim ve kazanamadım seneye gircem kazanacak mıyım ?

canım merhaba sıra varsa sorun değil beklerim
ben de tarot isteyebilir miyim senden

1ay sonra sevgilimn ailesi tanışmaya gelecek istemede olablr
her şey yoluna girer mi ailem sorun çıkarır mı bunları merak ediyorum cnm

Back
X