kuzum benden sonrakilere hep bakmışsın ama beni es geçmişsin(( çoküzüldümben
İnş bu sefer görüp de yanıtlarsın tatlımm optüm seni
15.07.2010 tarihinde evlendik...3 aylık korunmadan sonra bebek istemeye karar verdik fakat neredeyse 1 yıldır olmuyor..herşey temiz olmasına rağmen
Ben:02.03.1985
Eşim : 02.04.1985
Şimdiden çok teşekkür ediyorum öpt cnm
canım benim, inan kimseyi es geçmemeye çalışıyorum.Fakat mutfakta tadilat olduğu için sıkıntım vardı.Fazla giremedim aslında.bir de Ankara'ya gideceğim
o sebeple yoğundum.Ama dönmeye çalışacağım.yani yazmaya.
Canım birde ablamınkine bakarmısın. Sitede üyeliği var ama şuan yanımda değil.
İlişkileri ne olacak. Evlilik,nişan,söz gibi bir durum varmı? Birde sevgilisinin ablama karşı hisleri ne durumda?
Ablam(SEDA): 26.07.1986
Sevgilisi(BARIŞ): 02.10.1980
pencereçiçeği mrb benden sonra yazanlara bakmışsın ben 2 kere yazdım bakmamışsın yaa ölcem meraktan :)))
banada bakabilirmisin lütfennn ben 12.07.1988 doğumluyum 2 senelik evliyim bebek düşünüyoruz bebeğim nezaman gelicek işimle ilgili nasıl gelişmeler olcak evliliğimizin geleceği eşimin işi nasıl olucak sölermisin eşimin de 05.01.1986 doğumlu adı bekliorum tşkr ederim :))))
arkadaşlar ben hala ankara'dayım.işim uzun sürdü.salıya dönüyorum.kartlar da evde.
ben yine mutsuzum yine mutsuzum..ya canım sen bana bakmıştın zaten tekrar bakar mısın nolucak benim bu eski sevgilimle durumum? hala bi konuşma olmadı aramızda eskilere dair ama facete ekliyiz o ekledi yani demştim zaten sanada..15.11.199o dogum tarihim oda 18.06.1990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?